Колега аз на скоро питах че и на мен ми трябват във един сервиз човека ми каза че имат нови по 18 лв. бройката ама казе че ако провери може да ми ги намери и на по тънко.
da6o_amvr написа:колега има толкова много голфове които се продават тук-сигурен съм че ще си намериш на добра цена,така че няма смисъл да си взимаш нови
hanks написа:Колега аз на скоро питах че и на мен ми трябват във един сервиз човека ми каза че имат нови по 18 лв. бройката ама казе че ако провери може да ми ги намери и на по тънко.
колега на мене съвсем наскоро ми отпраха лайсните отпред.. Като резултат разбрах, че за предните врати нова китайска лайсна струва 40 лв, на старо вървят 20-25.. както се спазариш.. Тая малката отпред на калника е около 15-18 лв нова или 5 лв втора (или по-скоро n-та) ръка.. задните на старо са пак 15-20 лева..
По моргите никъде не ми дадоха, то ако продадат лайсната, няма после как да продадат вратата.. Аз в крайна сметка от Симеон купих.. какво да правя.. Иначе ако искаш пусни една тема в раздел "Купува" и със сиг ще има предложения..
lyubobg, свършиха ли твойте "проблеми" та започна да ни занимаваш и с тези на съседите?
чист спам в основния форум!!!
има подфорум "купува"!
има и магазини за резервни части!
ако държиш да е по каталожен номер се обърни към поршебг
или юнитрейд и сакарауто.