какъв пасат да си зема 1.6 или 1.8
какъв пасат да си зема 1.6 или 1.8
какъв пасат да си зема 1.6 или 1.8 мино инжекция или пълна понеже мисла да го пусна на метан говора за пасат тройка
Re: какъв пасат да си зема 1.6 или 1.8
mospec написа: 1.8 мино инжекция
1.6 съвсем ще издъхне на метан

- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
1,8 даже бих казал 2 л 115 к.с
Баща ми има 1,8 моно (Б4) ... не, че не върви въобще ама ... ако е натоварен си му е трудно (а ако има метан вече незнам), но пък двулитровия е малко по сложно за метан (многоточков инжекцион) ...
Има един двигател който го слагат на аудитата 2 л 90 конски сили който би бил много подходящ и за пасата и идеален за газифициране, но за съжаление го няма при vw ...
Баща ми има 1,8 моно (Б4) ... не, че не върви въобще ама ... ако е натоварен си му е трудно (а ако има метан вече незнам), но пък двулитровия е малко по сложно за метан (многоточков инжекцион) ...
Има един двигател който го слагат на аудитата 2 л 90 конски сили който би бил много подходящ и за пасата и идеален за газифициране, но за съжаление го няма при vw ...
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
mospec написа:понеже неразбирам много каква е разликата между моно и пълна инжекция и защо моно е по добре за метан мерси за помоща
Разликата е, че ще ти излезе по евтино ако е моно инжекция ...
или ако минеш тънко с пълната (да излезе колкото струва уредбата за моно) може да имаш проблеми (може и да нямаш)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
стига сте се базикали
Стига сте се базикали с човека,вземи си 1.8 ми поради следните причини 1.6 двигателя е малак за газифициране,а 2литровия двигател е сложен и проблемен за газифициране,понеже е МПИ(Многоточков инжекцион) Има впръсквачи за всеки цилиндър докато при 1.8 СПИ(Едноточков инжекцион) има само един общ впръсквач в всмукателните колектори които е общ за всички цилиндри и перфектен двигател за газификация,лично аз карам такъв от 7 години на газ и не е направил проблем до сега,а това за мъкненето товара не го усеща това не е камиион зависи кои какво разбира под товар-5 души и някоя чанта багаш не ги усеща
-
- Автомобил:
- Двигател:
- alister
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
webdude написа:1,8 даже бих казал 2 л 115 к.с
Това е вярна приказка!
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател: