Спрей за изправяне на леки удари
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw polo 1'4 AEX написа:Пробвах тази работа със спрея, но без успех. Имам хлътнатина под левия страничен мигач, нагрях даже повече от предписаното, напръсках със спрея и едно голямо нищо.Не знам на к'во се дължи неуспеха но явно ще си карам поленцето така. Иначе ако някой се притеснява за боята нищо няма да и стане.
Мда. В Ауди Форум колега купи охлаждащ спрей който замразява. Взехме и сешуар за нагряване. Правихме 5 опита на две коли. НЕ СТАВА. Изобщо.
Боята ли? Моята замина на една вдлъбнатина защото реших че не го правим достатъчно добре. Прегрях я. Та така. Да живеят бояджиите.
И не всичко което хвърчи в интернет е живо.
Като малка добавка - има само един вид течен азот. И той ври при -196 градуса.
Това което са ползвали е течен въгледвуокис който ври при -57 градуса. При -78 ври само ако е твърд.
Справка: http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon_dioxide
Течен въгледвуокис може да се намери в някои пожарогасители. Само че струват по 160 лева (малките).
Това което са ползвали е течен въгледвуокис който ври при -57 градуса. При -78 ври само ако е твърд.
Справка: http://en.wikipedia.org/wiki/Carbon_dioxide
Течен въгледвуокис може да се намери в някои пожарогасители. Само че струват по 160 лева (малките).
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен, ако се намерят точните неща ще се получи, а при дебела ламарина би трябвало още по-добре, защото, колкото метала е по-голям (дебел), толкова повече се деформира при температурни разлики, кофтито е, че в случая ще иска повече нагряване, но има кривини, които би трябвало като ги погледне човек да рабере, че няма смисъл да очакваме от тва да свърши работа. Ще спомена, че вече на много места се предлага вакумно изправяне, което би трябвало за не нарани боята също...