Та мисълта ми е много ли е безумно да внеса една перфектна от Германия
в наши дни или е безумие . Ще ми се върже да речем грубо 4500лв/след 90г./. За съжаление евтини коли има само в България

L&R написа:Щото например дизел 1,6 на реални 140х. тук не мога да намеря а в Германия все още се срещат макар и рядко. Не съм решил конкретно дали да е това говоря по-принцип.
myrshavija написа:L&R написа:Щото например дизел 1,6 на реални 140х. тук не мога да намеря а в Германия все още се срещат макар и рядко. Не съм решил конкретно дали да е това говоря по-принцип.
Къде, в музея ли? 'Щото те в Германия колите там ги държат, а не ги карат. И да има такава кола, никой няма да ти я продаде, не мислиш ли? Не е важно на колко километри е, кето е нещо недоказуемо, а как е поддържана. 15-годишна кола под 300000км в Германия може да се намери много трудно, да не казвам никога. Таква кола с километраж показващ под 300000км може да се намери много лесно в автокъщите на араби и източноевропейски цигани, които са точно, ако не и по-зле, от нашите автотърговци. Ако си много навит да си докараш кола от там, търси от частна обява, това е моят съвет. И не гледай километрите! Купих моята(Голф2'90) на 209000 и не ме интересува дали е била на толкова или на 509000, просто извадих голям късмет, защото колата е много добре поддържана. Бях решил да я продавам, защото багажникът вече ми е малък, а и цената на газова уредба е доста висока, но се отказах, като гледам какви са алтернативите за цената, която мога да и взема(2500-3000лв). За пореден внос не ми се мисли при данъци от рода на 1500лв за кола купена за 250евро. Миналата година имах пари - дадох, но вече няма
Ай стига, че се отплеснах.
Просто ме интересуваше дали не е луда работа щото аз съм субективен и не мога да реша
L&R написа:... и всички са на 160х.....
myrshavija написа:L&R написа:... и всички са на 160х.....
Не знам къде ги гледаш тия 160000км, ама ... ти си знаеш. Все пак говорим за 15-годишни коли. Според мен такива няма. И 10-годишни на толкова километри няма. А и 5-годишен дизел на толкова километри много трудно се намира. Баджанака живее в Офенбах, кара Фокус дизел на 4-5 години и е над 200000 със сигурност. Пътува надалеч само през отпуската си. Пожелавам ти успех.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 31 госта