Щипки за фар голф 3
- naskogolf
- бърз голфаджия
- Автомобил: Passat B 7 Alltrack
- Двигател: 2 CFG 2014
Щипки за фар голф 3
Колеги някои знаели дали се продават щипки за реголиране на фара на голф 3,че едната беше счупена но при опита да я направя се счупи и другата.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Щипки за фар голф 3
naskogolf написа:Колеги някои знаели дали се продават щипки за реголиране на фара на голф 3,че едната беше счупена но при опита да я направя се счупи и другата.
за да не се хабиш напразно ти казвам че само щипки е мноо трудно да намериш

- zgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да бе, за левия ги взех аз, ама нямаше голям смисъл
Мога обаче да ти кажа къде да отидеш и да ти "спретнат" фара за секунди без щипки и без нерви!
Значи, отиваш в СБА в Люлин 3 (зад пощата) и търсиш жичкаджията (мисля, че се казваше Цецо). Ще ти го направи по БДС с една рапидка фиксира рефлектора, ама после ще си имаш фарове! Аз го направих и не съжалявам, като знам колко време съм му отделил, д'ба и фара!

Мога обаче да ти кажа къде да отидеш и да ти "спретнат" фара за секунди без щипки и без нерви!
Значи, отиваш в СБА в Люлин 3 (зад пощата) и търсиш жичкаджията (мисля, че се казваше Цецо). Ще ти го направи по БДС с една рапидка фиксира рефлектора, ама после ще си имаш фарове! Аз го направих и не съжалявам, като знам колко време съм му отделил, д'ба и фара!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”