Tam e problemat... nishto ne mojem da napravim po vaprosa, zashtoto samoto ni bulgarsko mislene e takova. Nie tuk ako sme s po-savremenno mislene, mnozonstvoto ot bulgarite ve4e mi prili4at na nyakakvo stado ovtse... kato tsialo sbirshtina goveda. Za tova spored mene nikoga nyama da se opravi taya durjava... kolkoto i da go iskame... imashe edna pogovorka - sama pti4ka prolet ne pravi.
prosto sami sme si vinovni za tova polojenie. Tezi, koito iskat da se opravi darjavata sa mnoogo malko. Tezi koito iskat tozi haos da se zadarji, imat prekaleno mnogo pari i vlast, za da go poddarjat.
Oba4e edno neshto ne moga da si go obyasnya... to4no pred nas ima nyakakuv tsentar za sotsialni pomoshti... davat pari na bezrabotni i na sotsialno slabi... Vseki den tam e frashkano s koli... !!!! Ne moga da si obyasnya, kak sled kato sa sotsialno slabi i bedni tezi hora namirat pari za benzin???!!!??? Vseki vika "beednismeee" a v sashtoto vreme kara kola, yade kato razpran... Vinagi kogato minavam prez Halite se shashkam ot horata... tam nikoga nyama svobodno myasto, da sednesh i da si vzemesh pone edna pitsa... Yade toia narod ta se kusa!!! Zna4i izliza, 4e v sashtnost ne sme 4ak tolkova bedni, ami samo mrunkame... moje bi mrunkame samo tezi, koito rabotim yako i pak ne ni stigat parite zaradi danatsite, s koito izdarjame takiva tartei kato gorespomenatite!!!
Ednata polovina ot naselenieto raboti zdravo, drugata yade i krade i kakvo li oshte ne. Prosto Mnogo tapo mi stava kato si gi mislia teya neshta... i kato vijdam, 4e sotsialno slabite izkarvat pove4e pari ot pomoshtite, otkolkoto az s moita rabota... I teya babi4ki deto gi hranyat uli4nite pomiar4eta... "nie nyamame pari, nie nyamame pari!" i na drugiya den izsipva edna torba hliab i manja za ku4etata!!!!!!!! Gadni mrasni komunistki!!!!!! Mai mnogo se otplesnah... ai stiga tolkova, 4e stana oteg4itelno...