Супер - това за камерата на кръстовището на Драган Цанков и Евлоги Георгиев !
Също съм за камери по магистралите - на 5 км - който вдигне над 120 - палката, глобата и така нататък, ще глобяват тези тъпанари дето се движат с 200 и ръката им е на "къси-дълги", хич не ми пука...
Писна ми от пререждачи и тарикати и хора дет си мислят че пътищата и правилата са техни, ама трябва да се махнат тези от КАТ дето "оправят" хората за по една почерпка... тогава ще и ние се оправим - като пътна култура и прочее.
Иначе Никси - съжелявам че се е случило така - да не си виновен, пък теб да търсят.
Призовка от КАТ
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:momcho написа:Също съм за камери по магистралите - на 5 км - който вдигне над 120 - палката...
Момчо,
Ограничението по българските "магистрали" е 130км/ч ...
А-ха, 130, ама навсякъде по Тракия има знак за ограничение за 120.
А сега де?
А по въпроса за камерите-вчера се върнах от Амстердам и там магистралата като наближи града - ограничение 80км/ч. Питам защо -заради замърсяването на въздуха, така изгорелите газове били по-малко.
Питам защо го спазват-лявата лента беше празна, просто си представих как ще се изрежа по тази празна лента с Passatino-to. И шофьора отговаря- на всеки 500м - камери.Глоба за превишение над 10км - 50euro. 20-100. 30-200. И всички карат с 80. Ама наистина 80, няма моткане, тоя спрял, оня не може да си запали колата, третият не знае за какво служи мигача и заради него цяла лента спира.
Има правила и всички ги спазват, няма прошка. Може да не вярвате ама си е така. НЯма значение с колело ли си ( атам колела дал годпод) или с С-класа.
Re: Призовка от КАТ
В крайна сметка има ли някой който да е получил писмо от Пътна Полиция в пощата и да не е отишъл да види за кво става въпрос?!
Или пък такъв който е отишъл и е видял какво се случва в тази сграда?!
Или пък такъв който е отишъл и е видял какво се случва в тази сграда?!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”