проблема е следния
Като загрее ми даржи много ниски обороти някаде 600-700
От какво може да се дължи това и имам още едно питане , трака ми като дизел клапи ли са това или ?
Vw поло 5 врати '99 година
Проблем с оборотите
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1. За кирилизацията ползвай кредор - синьото квадратче в ъгъла на полето за писане /чукаш докато покаже Бг.
2. Ха сега добре дошъл във форума. Честито ти Поло / и то с пет врати - по- малко са тук/
3. Оборотите са нормални за загряла кола, ако не тресе де.
4. Сигурен ли си, че не си дизел?- нищо не пишеш за двг.
5. Колегите се сърдят, че не се ползва първо търсачката за проблема, защото им излизат слинове на езика, пардон на пръста, от многократно дискутирани проблеми.
2. Ха сега добре дошъл във форума. Честито ти Поло / и то с пет врати - по- малко са тук/
5. Колегите се сърдят, че не се ползва първо търсачката за проблема, защото им излизат слинове на езика, пардон на пръста, от многократно дискутирани проблеми.
maslinkov написа:1. За кирилизацията ползвай кредор - синьото квадратче в ъгъла на полето за писане /чукаш докато покаже Бг.
значи полото е 1.0 кубатура бензин 100% съм сигурен и ми трака като печка и нз защо както и да е това за оборотите тресе яко и ми гасне може и по ниски да ги държи некои път към 300-400 много е гадно идеи някакви имате ли ?
maslinkov написа:Значи да отидеш в сервиз да ти сменят маслото. /и да искаш да ти го изчистят след това да не се главоболиш повече с него/ И все пак кой е кода на двг. ти по големия талон?
големия талон нз каде е но по принцип мисля че е това
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/12733.html
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”