Климатроник на Б5 Свири
- one_not_much_fast_driver
- Автомобил:
- Двигател:
Климатроник на Б5 Свири
Моля помогнете!Климатроника свири.Някой който се е сблъсквал с този проблем да сподели опит.При автоматичен режим,мотора на климатроника свири.Не мога да знам защо.Разгледах проблемите свързани с климатроник,но никъдед не видях такъв.Моля помогнете,имате ли идея от какво е?
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
ре
като смениш ФИЛТРОТО и,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,няма да свири 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- one_not_much_fast_driver
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги, ей сега се връщам от сервиза - оказа се компресор, което според майстора отива към голямото дърво. той ме прати при некви момчета в студ. град, където се занимавали само с климатици и се спрявали добре. някой да има представа кви пари е компресор, начин на работа, какво се сменява, или пък да препоръча място, където си е правил климата. иначе лагера е 40лв
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kacho написа:колеги, ей сега се връщам от сервиза - оказа се компресор, което според майстора отива към голямото дърво. той ме прати при некви момчета в студ. град, където се занимавали само с климатици и се спрявали добре. някой да има представа кви пари е компресор, начин на работа, какво се сменява, или пък да препоръча място, където си е правил климата. иначе лагера е 40лв
Владо на ул.Свети Наум - 0888219370, просто е Бог на климатиците
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=53344&highlight=%F1%EC%FF%ED%E0+++%E8%E7%EF%E0%F0%E8%F2%E5%EB