или рено меган сценик
колеги, съвет за закупуване на ван
за Еспейс-недей...много еб.ана работа....окачване,скорости.мотор....много ремонти,много нещо...имаме си един паметник....
Ситроен ксара-пикасо...-много гуд...ама моя опит с карането му-много им е калпава постановката на педалите...Схващането е гадно...и не е по-широк от Еспейса...Според мен не става за 6+1...И Мегана-също!
Ситроен ксара-пикасо...-много гуд...ама моя опит с карането му-много им е калпава постановката на педалите...Схващането е гадно...и не е по-широк от Еспейса...Според мен не става за 6+1...И Мегана-също!
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм за Mercedes Vito.
комфортните изпълнения са върха, седем истински места със всички удобства, бих скочил на такова без да се замислям.
Между другото съм се навил за едно товаро пътническо Вито с 5 места за бърз сервиз.
Ще събере отзад 2 гуми за камион, куфар с инструменти и резервна тръба.
И при все това може да се врътка като лек автомобил в тесния център на Бургас.
комфортните изпълнения са върха, седем истински места със всички удобства, бих скочил на такова без да се замислям.
Между другото съм се навил за едно товаро пътническо Вито с 5 места за бърз сервиз.
Ще събере отзад 2 гуми за камион, куфар с инструменти и резервна тръба.
И при все това може да се врътка като лек автомобил в тесния център на Бургас.
-
restless
- Автомобил:
- Двигател:
абе той човека си знае колко хора ще вози...
Ако ще е много път и предимно не повече от 5-ма - защо не Зафира с фабречин метан - с т.н. monovalent ДВГ правен специално за метан - даже някъде бях чел че по едно време Фолксваген са вграждали същия двигател в Голф-вариант, явно ще да е читав, 100 коня не са много за пълна Зафира, но едва ли целта е да се надпреварват по светофарите...
http://www.bg.autoscout24.com/List.aspx ... age&pool=1
Ако ще е много път и предимно не повече от 5-ма - защо не Зафира с фабречин метан - с т.н. monovalent ДВГ правен специално за метан - даже някъде бях чел че по едно време Фолксваген са вграждали същия двигател в Голф-вариант, явно ще да е читав, 100 коня не са много за пълна Зафира, но едва ли целта е да се надпреварват по светофарите...
http://www.bg.autoscout24.com/List.aspx ... age&pool=1
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
само като идея разгледаи рено трафик или опел виваро dci 100;в Бг ги няма много но са много сполу4ливи бусове и горят сравнително малко 7-8литра на 100.Витото е със скъпа подръжка и гори много ,а и другото няма ван които като е с 7 4овека да не е тесен
гранд еспаса наистина вози хубаво ама и много се троши
зафирата няма да я коментирам-имат хубави дизелови мотори след 2005г
гранд еспаса наистина вози хубаво ама и много се троши
зафирата няма да я коментирам-имат хубави дизелови мотори след 2005г
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”