Различна дебелина на накладки
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Различна дебелина на накладки
Искам да попитам,понеже вчера си взех накладки за голфа,ама ми си струват доста дебели
Разбрах че за Г2 1.6 имало няколко дебелини, кото най-дебелите били за дизел.Тея в ауто плюса са ми дали явно за дизел
Та има ли такова нещо 
- uncivilized
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2006
- uncivilized
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2006
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
Бомберче пийни си първо хапчетата от аптеката и после си земи ръбовете на дисковете дет не ти се дават за ментаци по 20 кинта. инак стругар колега стабилен ти трее и ше земе по 5-8 кинта на диск - а това е много селско......... а ментаците се криват за много малко километри обаче внезапното спиране с КВП дисове дет са италиански / любимите ми!!!/ невентилирани е перфектно и накладките са май 2 модела - за винтилки и за без винтилки / дет си си зел ти/ мани си ръбовете и си опраи апаратите да са прибрани на мах и работата ще стане........ / примерно.........
[/quote]Буталото тряше да влезне цялото за да могат да се поберат накладките [quote][/quote]
[/quote]Буталото тряше да влезне цялото за да могат да се поберат накладките [quote][/quote]
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Буталото тряше да влезне цялото за да могат да се поберат накладкитеgolfarata написа:Бомберче пийни си първо хапчетата от аптеката и после си земи ръбовете на дисковете дет не ти се дават за ментаци по 20 кинта. инак стругар колега стабилен ти трее и ше земе по 5-8 кинта на диск - а това е много селско......... а ментаците се криват за много малко километри обаче внезапното спиране с КВП дисове дет са италиански / любимите ми!!!/ невентилирани е перфектно и накладките са май 2 модела - за винтилки и за без винтилки / дет си си зел ти/ мани си ръбовете и си опраи апаратите да са прибрани на мах и работата ще стане........ / примерно.........
[/quote]
За съжаление брат неам ръбове
- porostorm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има различни дебелини на дисковете както писах по-горе.bomber написа:porostorm написа:Колега, не виждам какво те притеснява?
Накладките влизат ли? Какъв е проблема? Сигурен ли си че си върнал буталата докрай, че се притесняваш че няма място
Просто се чудех дали има някомко размера за голф 2 с невинтилирани дискови![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”