Колеги, ОГРОМНА МОЛБА... спешна нужда от пари - намерени!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
The_Machine написа:Бааси... няма ли някой, който да е готов да даде 2500 накуп и след 15 месеца да има 3к примерно - по-лесно е пари да се връщат на едно място...
Не е много удачно да се говори така да ти кажа.
Първо че не всеки има ей така 2500 дето се чуди къде да ги даде.
Второ от къде да се знае че след 15 месеца ще се върнат - ти гарантираш ама какво от това.
Казвам го не заради друго ами защото нали съм си услужлив и съм около 3к назад в момента от заеми - едната част не я смятам за проблемна защото е на доста близък човек, на за другите какво да кажа. Преди малко повече от година услужих едни илядо и малко на едни много близки познати - уговорката беше най-късно до 31.12.2007 да са ги върнали. Е сега е средата на Март а са върнати малко повече от половината - никога по какъвто и да е повод не съм споменавал нещо за парите, защото виждам че са на зор хората, а пък на мен не са ми спешни.
Та това ми е идеята.
Преди време и аз пусках тема за едни пари че ми трябваха много спешно, но откликнаха сериозно само 2-3 човека, яд ме е само че единия вече не влиза тук. Така или иначе се оправих по някакъв начин, но факт беше че от толкова много народ бяха готови наистина да помогнат 2-3 човека.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
°niksi° написа:The_Machine написа:Бааси... няма ли някой, който да е готов да даде 2500 накуп и след 15 месеца да има 3к примерно - по-лесно е пари да се връщат на едно място...
Не е много удачно да се говори така да ти кажа.
Първо че не всеки има ей така 2500 дето се чуди къде да ги даде.
Второ от къде да се знае че след 15 месеца ще се върнат - ти гарантираш ама какво от това.
Казвам го не заради друго ами защото нали съм си услужлив и съм около 3к назад в момента от заеми - едната част не я смятам за проблемна защото е на доста близък човек, на за другите какво да кажа. Преди малко повече от година услужих едни илядо и малко на едни много близки познати - уговорката беше най-късно до 31.12.2007 да са ги върнали. Е сега е средата на Март а са върнати малко повече от половината - никога по какъвто и да е повод не съм споменавал нещо за парите, защото виждам че са на зор хората, а пък на мен не са ми спешни.
Та това ми е идеята.
Преди време и аз пусках тема за едни пари че ми трябваха много спешно, но откликнаха сериозно само 2-3 човека, яд ме е само че единия вече не влиза тук. Така или иначе се оправих по някакъв начин, но факт беше че от толкова много народ бяха готови наистина да помогнат 2-3 човека.
При първия нотариус се пише един бърз договор, като не се върнат в срок - наказателни лихви... живи и здрави пари се изкарват... не го казвам все едно всеки има да извади толкова пари накуп... ако всеки имаше и аз щях да имам

Върни се в “ОФФ-Топик - други”