Давам или поскоро давах от вчера вече няма да давам ,че я връщат с дефекти милата ми колица ахахахах.
П.П Поне я връщат.
давате ли си колата за "дай ено кръгче?"???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бяхме на фирмено парти, жени, алкохол, наркотици, сръбска музика.
До мене един пич който е приятел на една колежка, и той ми вика е сега няма да можеш да пиеш жалко. Аз му викам искаш ли да караш :
- Да защо не така или иначе не ми се пие;
- А можеш ли да караш ?
- Разбира се имам книжка от 1982 г.
карал съм само Субару.
Идеално си викам аз къркам си и се качва човека в колата.
Горе долу на магисталата се справи ок. Тръгнахме извън магистралата по някой път пълен с дупки. Човека наистина е карал само субару, резултат :
Изкриви ми джантата, спука гумата и ми е*а мамата на настроението за около 1 седмица.
До мене един пич който е приятел на една колежка, и той ми вика е сега няма да можеш да пиеш жалко. Аз му викам искаш ли да караш :
- Да защо не така или иначе не ми се пие;
- А можеш ли да караш ?
- Разбира се имам книжка от 1982 г.

Идеално си викам аз къркам си и се качва човека в колата.
Горе долу на магисталата се справи ок. Тръгнахме извън магистралата по някой път пълен с дупки. Човека наистина е карал само субару, резултат :
Изкриви ми джантата, спука гумата и ми е*а мамата на настроението за около 1 седмица.
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
аз съм много скиптично настроен към това -абе дай едно кръгче.снощи изкарах мотора и веднага 2-3-ма авери дай кръгче та дай кръгче,как да им дам като знам че единия ще се улюпи другия е падал с мотор и третия също.с колата същото дай да карам та дай да карам,са откакто я смъкнах всеки дай кръгче.само на една девойка я давах да я кара щото знам че няма да я ръчка или нещо такова ама седях до нея а и на един приател щото той кара малко пенсионерската чужди коли.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”