Въздушен филтър спорт JR

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Въздушен филтър спорт JR

Мнениеот badjo-vw » Сря 12 мар 2008 23:44

колеги някой слагал ли е такъв филтър на четворка :arrow: чувал съм много различни мнения,едни казват че за колата е по добре други казват че се скапва колата,та ми е интересно има ли файда от тези филтри :arrow: ето какво съм намерил из нета за тях :D

JR филтрите са произведени с 4 слоя хирургически памук, които са закрепени заедно от два слоя стоманена мрежа. За да се избегне появата на ръжда, те са галванизирани и покрити с пластмаса, което осигурява двойно по-добра сигурност. Във фабриката, филтъра се зарежда със специално масло със син цвят. Това масло е много важен елемент от филтъра. Благодарение на конструкцията, материалът и маслото - прахът, който се намира във въздуха се задържа извън филтъра и служи като допълнителен филтърен елемент. Ето защо тези филтри могат да се използват без почистване повече от 150 000км в някои случаи. JR Filters произвеждат филтри за почти всички коли. Една проста смяна на въздушния филтър, може да преобразува колата ви така че да го почуствате. Не е необходима друга смяна на филтъра. 40% повече въздух минава през тези филтри. Капацитетът на филтъра е над 97.5%. Големите производители на автомобили изискват филтриране от 96%. JR Filters гарантират доживотна гаранция на първия собственик. Те могат да се почистват, което означава, че са годни за повторна употреба. Мощността ще се увеличи и консумацията на гориво ще се намали, при един и същи стил на шофиране. Тестове във Великобритания направени с мощни камиони показват, че всички камиони екипирани с този тип филтри, имат между 7.5 и 8% по-малка консумация. Тези филтри могат да се използват за коли, камиони, аероплани, моторни лодки, косачки, индустриални и селскостопански трактори и имат още много други приложения, там където е необходим чист въздух. Не е необходимо рециклиране, този филтър има живот, по-дълъг от този на вашата кола.

:arrow: :arrow:

Мощността ще се увеличи и консумацията на гориво ще се намали,
при един и същи стил на шофиране.
Не е необходима друга смяна, има живот по-дълъг от този на вашата кола.
40% повече въздух минава през този филтър.
Над 97.5% почистване на въздуха.
Размери: 359mm 185mm

Страна на произход: Франция

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Чет 13 мар 2008 9:00

аз съм с такъв ...много съм писал .потърси с търсачката има много теми по въпроса

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 13 мар 2008 12:05

kamus11 написа:аз съм с такъв ...много съм писал .потърси с търсачката има много теми по въпроса

Ще може ли едно-две линкчета.... :oops: :oops:

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Чет 13 мар 2008 15:56

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 13 мар 2008 19:25

kamus11 написа:аз съм с такъв ...много съм писал .потърси с търсачката има много теми по въпроса
е то верно писано има,но не за четвовка а и не видях стойностно мнение :arrow: примерно мен ме интерсува как ще се държи кола с газова инжекция,ще стане ли обърквация в компа,иначе коментари много :)

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Чет 13 мар 2008 20:30

ако питаш мен няма значение дали е на 3-ка или 4-на .но си прав за газта .нямам идея. макар, че маи ще ти бъде по добре с такъв -спортен -филтър ,щото щом си на газ и без това трябва да сменяш ф-ра на 5-7000 км :idea:

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 13 мар 2008 20:34

:roll:

Последна промяна от badjo-vw на Чет 13 мар 2008 20:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
badjo-vw
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот badjo-vw » Чет 13 мар 2008 20:35

badjo-vw написа:
kamus11 написа:ако питаш мен няма значение дали е на 3-ка или 4-на .но си прав за газта .нямам идея. макар, че маи ще ти бъде по добре с такъв -спортен -филтър ,щото щом си на газ и без това трябва да сменяш ф-ра на 5-7000 км :idea:
да така е ,но газовата инжекция се самоубочава и не знам нещо да не се шашне :D

Потребителски аватар
kamus11
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kamus11 » Чет 13 мар 2008 20:38

не съм в час с тия газови истории :roll: не мога да ти дам мнение :oops:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”