Колеги, ОГРОМНА МОЛБА... спешна нужда от пари - намерени!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Взимал съм 1000лв на заем от приятел
върнах ги с 10 дена закъснение .. евалата на човека че колкото и да е бил закъсал в някой ситуации никога не се обади да каже върни ми парите !!
машинка това са много пари.. и да текът наказателни лихви.. и да влезеш в затвора после.. съмнява ме някой да го топли каде си като му ги няма парите..
колкото и да е .. за 2500 има доста банки които биха те удобрили..
според мен само трябва да си платиш усигуровките и си бонбон
какви са тези неплатени глоби дето ги имаш и заради тях са ти отказали кредит
и какво като колата не ти е регната в даначното ?
върнах ги с 10 дена закъснение .. евалата на човека че колкото и да е бил закъсал в някой ситуации никога не се обади да каже върни ми парите !!
машинка това са много пари.. и да текът наказателни лихви.. и да влезеш в затвора после.. съмнява ме някой да го топли каде си като му ги няма парите..
колкото и да е .. за 2500 има доста банки които биха те удобрили..
според мен само трябва да си платиш усигуровките и си бонбон
какви са тези неплатени глоби дето ги имаш и заради тях са ти отказали кредит

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- ~~~~~
- Автомобил:
- Двигател:
The_Machine написа:Не особено... пуснах заявка за кредитна карта днес, инак утре вечер тадъм-тадъм с влакчето до Бургас да видя колата и ако всичко е ок ще я капарирам, пък как ще се намират останалите пари...
![]()
![]()
Я кажи на колко си години? 19-20? Че така като слушам ми звучиш доста наивно. Имал мечта - каква - кола за 2500. Къде - ами видяна на снимка в Бургас... Тая мечта за 2500 не си ли мислил че може да ти глътне още 2000 за 1 година. И те ли ще са на заем?
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа: относно мечтите ..те се осъществяват с доста работа, късмет и когато му дойде времето
Космическата мъдрост стигна до нас

А когато мерака и желанието да имаш нещо на момента ти дойдат в повече - банки бол. Винаги има начин да теглиш кредит. Аз лично предпочитам да съм длъжник на банката, отколкото на някой приятел.
успех, колега Machine, знам какво е да си навиеш нещо на пръста

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
~~~~~ написа:The_Machine написа:Не особено... пуснах заявка за кредитна карта днес, инак утре вечер тадъм-тадъм с влакчето до Бургас да видя колата и ако всичко е ок ще я капарирам, пък как ще се намират останалите пари...
![]()
![]()
Я кажи на колко си години? 19-20? Че така като слушам ми звучиш доста наивно. Имал мечта - каква - кола за 2500. Къде - ами видяна на снимка в Бургас... Тая мечта за 2500 не си ли мислил че може да ти глътне още 2000 за 1 година. И те ли ще са на заем?
Приятелю, аз ежедневна кола си имам - тази кой е казал, че трябва да е готова от този уикенд за следващия да речем?
Това е рядка кола - не се намират вече лесно, а където ги има им искат по една торба с пари... Като иска 2000 лв още за ремонти ще я насека и ще разпродам на части и пак ще изкарам повече от 2500...
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Арьеееее... 2,2Т-то идеее
Днес го капарирах, смъкнах на 1500 лв
, през седмицата ще събера обещаните от приятели и колеги пари и ще звънна на Боби (Огромни благодарности за предложението!!! , както и на другите колеги, които обещаха помощ!!!).
Има 3-4 дни работа по колата и после сме на пътяаа...
85-та 2,2Т 186 коня, куатро, блокажи на диференциалите, 4 ел. стъкла, ел. огледала (4, както бях чел в една обява
) , климатроник, АБС, подгряване на седалките, кожен салон с големи бордове на предните седалки, подлакътник отзад - напрау диван
и още разни шукар-бибитки
...

Днес го капарирах, смъкнах на 1500 лв

Има 3-4 дни работа по колата и после сме на пътяаа...
85-та 2,2Т 186 коня, куатро, блокажи на диференциалите, 4 ел. стъкла, ел. огледала (4, както бях чел в една обява

Върни се в “ОФФ-Топик - други”