Кой в какво се е блъскал/удрял
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Досега нямам ПТП и се надявам да нямам... Преди година и половина ударих една отворена гаражна врата докато карах назад... но не с пасата
P.S. Претърпявал съм катастрофа през 1999г. с родителите ми.. мъж от ромски произход ни удари челно с 2.5 промила в кръвта
За щастие всички бяхме живи и почти здрави(но се оправихме бързо) и в крайна сметка на него не му направиха нищо освен че му взеха книжката за 1година...

P.S. Претърпявал съм катастрофа през 1999г. с родителите ми.. мъж от ромски произход ни удари челно с 2.5 промила в кръвта
За щастие всички бяхме живи и почти здрави(но се оправихме бързо) и в крайна сметка на него не му направиха нищо освен че му взеха книжката за 1година...
Последна промяна от oSViRePql на Чет 13 мар 2008 12:49, променено общо 1 път.
- dare__devil
- Автомобил:
- Двигател:
челен лада-лада с около 50 на никой нищо му нямаше ама и ладите се 1 ги нямаше
опел аскона в снежна пряспа(в последствие се озовахме на заледената река в копривщица)счупиха се всичките кобилици на асконата:)
в няколко брони из града
в 1 тир със 180 отзад(той се движеше с около 40) с мерцедес ц220...тира си остави ремаркето щото му беше крив задния мост пък аз си счупих крака и дадахме 7 000 за ремонт на мерцедеса
Тези до тук не са мое дело само се возех... сега тепърва почвам аз
(бил съм пица бой за 3 месеца
)
врата-броня назаде с около 10
броня - бордюр с около 30 (ЛЕД)
заледена пряспа с около 20 (ЛЕД)
още 1 с около 50(много яко стана насякаде сняг а на колата нищо и нямаше) (ПАК ЛЕД)
след курс по математика!!! назаде с голфа в 1 кола
и последно пак с голфа в друга кола с около 20 (счупих си фара огънах калника капака подкалника и счупих маската)
аз май доста съм се поблъскал сега като си правя равносметка хаха

опел аскона в снежна пряспа(в последствие се озовахме на заледената река в копривщица)счупиха се всичките кобилици на асконата:)
в няколко брони из града
в 1 тир със 180 отзад(той се движеше с около 40) с мерцедес ц220...тира си остави ремаркето щото му беше крив задния мост пък аз си счупих крака и дадахме 7 000 за ремонт на мерцедеса
Тези до тук не са мое дело само се возех... сега тепърва почвам аз
(бил съм пица бой за 3 месеца
врата-броня назаде с около 10
броня - бордюр с около 30 (ЛЕД)
заледена пряспа с около 20 (ЛЕД)
още 1 с около 50(много яко стана насякаде сняг а на колата нищо и нямаше) (ПАК ЛЕД)
след курс по математика!!! назаде с голфа в 1 кола
и последно пак с голфа в друга кола с около 20 (счупих си фара огънах калника капака подкалника и счупих маската)
аз май доста съм се поблъскал сега като си правя равносметка хаха
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бордюрите ми бяха любимци преди 4 години
едно такси реших да си взема 1 път ама кой да ми каже, че не трябва с колата да го взимам
едно дърво назаден (невероятен удар с 2-3 км/ч)- запецна ми кеца под спирачката
и един път (да използвам ситуацията да тегля една мн сочна псувня на тези от ОМВ-то пред резиденцията) - мързяло ги да изчистят точно онзи хлъзгавия асфалт най отстрани и
удар в бордюра с 15км/ч + натисната спирачка = носач
и един път отзад при калника се одрах - мн наблизко спират тия коли ей
едно такси реших да си взема 1 път ама кой да ми каже, че не трябва с колата да го взимам
едно дърво назаден (невероятен удар с 2-3 км/ч)- запецна ми кеца под спирачката
и един път (да използвам ситуацията да тегля една мн сочна псувня на тези от ОМВ-то пред резиденцията) - мързяло ги да изчистят точно онзи хлъзгавия асфалт най отстрани и
и един път отзад при калника се одрах - мн наблизко спират тия коли ей
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При дрифт, бяхме много в колата и предположих, че няма да се хлъзне толкова, но задния ръб под стопа не му се размина от винкеловия колец.
И това беше на лед!
Кво да се прави лигаваихме се и то така става, иначе при сериозно шофиране за сега нямам произшествия, надявам се и за напред да е така!
Пожелавам го и на всички колеги!

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
30-40 в преспа.. излезна ми на пътя
тоест аз излезнах от него
50-60 в мантинела (на лед) ..
40 в ограда при някъф дрифт на съвсем мокър асвалт
60-70 през капак преобръщане (на лед)
30-40 в бордюр който ми пре4еше да отсе4а един завой
и няколко животински инцидента имам 3-4 котки при скорост над 80-100 ... един язовец със 100-120 (направо ми размаза носа4а и накрайниците от лявата страна )
, 3 ку4ета ...
50-60 в мантинела (на лед) ..
40 в ограда при някъф дрифт на съвсем мокър асвалт
60-70 през капак преобръщане (на лед)
30-40 в бордюр който ми пре4еше да отсе4а един завой
и няколко животински инцидента имам 3-4 котки при скорост над 80-100 ... един язовец със 100-120 (направо ми размаза носа4а и накрайниците от лявата страна )
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”