Може би ми е по-лесно , защото като се съберем да пиеме някъде си взимам една пура и тва е
Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:russonera написа:Електронни цигари![]()
![]()
поне има ли ефект.
Еми ако може да се нарече "ефект", че вече месец и половина не пуша истински цигра, тогава да, има ефект
Ама ако решиш можеш ли без електронното чудо вече?И пробвал ли си да запалиш цигара да видиш как ще ти се отрази?Аз пак пуша.Адски безволев човек,кво да ви кажа.Искам да ги спра ама не знам как.С табекс нещо не ми се пробва вече,пък тъй да реша и да не пуша не виждам как ще стане:(
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
спират се цигарите
ама трудно и с инат
вече почти 3г не пуша .... ама пак ми се пушши
понякога така ми се иска да запаля ама,
не инат друго не помага
дори и в момента сега като пиша ми се пуши
започнах с табекс ама го пих точно 2 дни
може на някой който пуши по 2 цигари на ден да помага, но аз пушех по 1.5-2 кутии на ден и то 16г
спрях табех спрях цигари
Възожно е труднно е но е ВЪЗМОЖНО
ама трудно и с инат
вече почти 3г не пуша .... ама пак ми се пушши
понякога така ми се иска да запаля ама,
не инат друго не помага
дори и в момента сега като пиша ми се пуши
започнах с табекс ама го пих точно 2 дни
може на някой който пуши по 2 цигари на ден да помага, но аз пушех по 1.5-2 кутии на ден и то 16г
спрях табех спрях цигари
Възожно е труднно е но е ВЪЗМОЖНО
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Plumber написа:Ама ако решиш можеш ли без електронното чудо вече?И пробвал ли си да запалиш цигара да видиш как ще ти се отрази?
За сега карам с ел.джаджата... мисля, че в момента ще е кофти да оставя и нея. Всъщност взе да ми харесва повече от нормалните цигари и мисля, че това е бъдещето на пушачите... може би много скоро ще изместят нормалните цигари
- baikostaki
- Автомобил:
- Двигател:
дайте някакво инфо за тези електронни цигари-аз не пуша и никога не съм пушил -ама ми се допуши електронна цигара....баси тая тема влияе зле на непушачите-като ви чета постовете с какъв скрит и явен захлас говорите за пушене...и ми се допушва....russonera написа:Еми тези електронните цигари вредят ли на здравето.То ся като се замислиш няма нещо дето да не вреди ама.....
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
kiko написа:дайте някакво инфо за тези електронни цигари-аз не пуша и никога не съм пушил -ама ми се допуши електронна цигара....баси тая тема влияе зле на непушачите-като ви чета постовете с какъв скрит и явен захлас говорите за пушене...и ми се допушва....russonera написа:Еми тези електронните цигари вредят ли на здравето.То ся като се замислиш няма нещо дето да не вреди ама.....
Тоа па...
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Днес и аз си поръчах електричка - http://www.tehnomag.net/eshop.php?body= ... mo=&id=156 - тва' е модел Volcano с подарък 5 пълнителя, да видим дали ще има ефект
musura, от тия китайци където поръчваш има ли пълнители за тоя модел
Ако да, на по-късен етап и аз ще се включа! 
musura, от тия китайци където поръчваш има ли пълнители за тоя модел
Върни се в “ОФФ-Топик - други”