Solo_ написа:според мен най- удачна е схемата с случайния избор тип теглене на жребий кой в кой отбор ще играе и оттам нататък се играе всеки срещу всеки като отбора с най-добър резултат е номер я!!!
мда най вероятно така ще направим!
Oxyde написа:eos написа:Masserati написа:Аз лично предлагам петък вечер след работа![]()
Ще има доста свободни ора
Дамм, петък от 21.00-22.30 и после![]()
Ама 100% съм сигурен,че никъде няма да има свободен час в петък вечерта
резервация говори ли ти нещо
eos написа:Oxyde написа:eos написа:Masserati написа:Аз лично предлагам петък вечер след работа![]()
А запазено за целия месец говори ли ти нещо?
![]()
Пич и ние играем футбол постоянно и сме наясно как стоят нещата с игрищата в София.Със сигурност знаем и такива,които не си ги и чувал,не е толкова лесно със запазването
kazashki написа:029532750- това е телефона на новите игрища зад басейн Спартак.Обади се виж кога има свободни часове и после го мислете.Игрищата са за 6+1 максимум.Настилката е като на Академик.
bobo7 написа:най добре е да запазиш час
и след това да се разделите на място
eos написа:Oxyde написа:eos написа:Masserati написа:Аз лично предлагам петък вечер след работа![]()
![]()
Пич и ние играем футбол постоянно и сме наясно как стоят нещата с игрищата в София.Със сигурност знаем и такива,които не си ги и чувал,не е толкова лесно със запазването
B O B I написа:eos написа:Oxyde написа:eos написа:Masserati написа:Аз лично предлагам петък вечер след работа![]()
![]()
Много си прав ама много за тоя час трудно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта