аз съм с такъв от 1 година и е супер!кабел за аукса от метро..там има такива...дистанционно пише че може да се използва в упътването пише кой модел...единствения минус е че трябва да задържаш едно копче за да ти изпише цялото заглавие на песента...а може и да е до настройки и аз да съм тъп
Моделите дистанционно са два вида колега.Едното си е стандартно,а другото може да се слага на волана.Гъзарийката е голяма и много удобно и лесно се борави с това дето е на волана.
аз съм с този модел и съм доволен, имам и дистанционно монтирано на волана, проблема е че през зимата трябва да обърна дистанционното на обратно ( с надписа на горе) за да работи, при повишаване на температурите няма проблем.брат ми е с 4 серия на Pioneer и със същото дистанционно и няма проблеми (сменяхме двете дистанционни и ефекта пак беше същия, при него работи без проблем мойто дистанционно.)
Вече си го взех, много съм доволен приличен звук има! Сега си събирам яки песновки да си поскам:)
Предполагам, че за този модел на дистанционно говорите "cd-sr100"?
Има още един модел, които ме интересува "cd-rd310"?
Дали и то става за този клас плеъри?
Тва последното дист. става за твоя диск.Моя е 6 серия и е такова. Един приятел има същия диск като твоя и веднъж се качих в колата му с дистанционното и отзад си го ебавах сменям песни,увеличавам намалявм,пускам радио и оня си отпсува вика кво му стана на тва бе да му ..... Вече кат почна да го блъска ми стана жал за диска та му казах от каде е проблема
Тва последното дист. става за твоя диск.Моя е 6 серия и е такова. Един приятел има същия диск като твоя и веднъж се качих в колата му с дистанционното и отзад си го ебавах сменям песни,увеличавам намалявм,пускам радио и оня си отпсува вика кво му стана на тва бе да му ..... Вече кат почна да го блъска ми стана жал за диска та му казах от каде е проблема