Обърна ми се ремъка на климатика

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Обърна ми се ремъка на климатика

Мнениеот kossel » Сря 12 мар 2008 12:58

Обърна ми се ремъка на климатика с зъбите нагоре, беше сменян преди 1 месец. Мисля че се получи след като набих едни спирачки в един чакъл и камъчета полетяха навсякъде. Възможно ли е камъче да е попаднало под ремъка и да го е обърнало ?

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 12 мар 2008 18:43

Ако след този случай решиш да си сложиш кора под мотора, пиши ЛС на vit_autosofia, намира ги на цена към 70-80лв до колкото си спомням ...

Потребителски аватар
vlado
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vlado » Сря 12 мар 2008 18:56

Ако си с тапицерия на седалките - внимавай къде удряш спирачки - може да се обърне и да те напъха под нея.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 12 мар 2008 19:54

Това последното не го разбрах .. кое къде да напъха, а и има ли някой без тапицерия на седалките :woooow: ?

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Чет 13 мар 2008 18:57

dj_tuhla написа:Това последното не го разбрах .. кое къде да напъха, а и има ли някой без тапицерия на седалките :woooow: ?

:lol: Хахахахаха, как не го разбра бе човек, колегата е с тънко чуство за хумор. :D Искаше да каже, че "задволанното устройство", т.е. шофьора трябва да внимава къде и как набива спирачки, та да не го захапе тапицерията(ако е сложена допълнителна, като калъф) на седалките от увличащата телата сила при това движение хахахахаха.

Сериозно по въпроса на автора на темата. Принципно е възможно между ремъка и ролката да е влязло някое камъче и да е причинило така описаното обръщане.

Потребителски аватар
kossel

Мнениеот kossel » Чет 13 мар 2008 19:14

Dpop написа:
dj_tuhla написа:Това последното не го разбрах .. кое къде да напъха, а и има ли някой без тапицерия на седалките :woooow: ?

:lol: Хахахахаха, как не го разбра бе човек, колегата е с тънко чуство за хумор. :D Искаше да каже, че "задволанното устройство", т.е. шофьора трябва да внимава къде и как набива спирачки, та да не го захапе тапицерията(ако е сложена допълнителна, като калъф) на седалките от увличащата телата сила при това движение хахахахаха.

Сериозно по въпроса на автора на темата. Принципно е възможно между ремъка и ролката да е влязло някое камъче и да е причинило така описаното обръщане.

Да наистина набих спирачки в чакъла за кеф , камъни хвърчаха по стъклата тавана и ги чувах под капака да чукат

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Чет 13 мар 2008 22:02

kossel написа:Да наистина набих спирачки в чакъла за кеф , камъни хвърчаха по стъклата тавана и ги чувах под капака да чукат

Егати кефа :shock

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 15 мар 2008 0:11

Хммммммм, колега от мен една червена точка за заблудата онзи ден. :smackbum :smackbum :a boi de mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
kossel

Мнениеот kossel » Съб 15 мар 2008 4:53

°niksi° написа:Хммммммм, колега от мен една червена точка за заблудата онзи ден. :smackbum :smackbum :a boi de mhihi mhihi mhihi

хмхмхмх чакай сега , каква заблуда, аз не съм ти казал че криво си сложил ремъка, просто дойдох да видиш дали съм го сложил добре след обръщането му. А наистина ли може да се обърне от камъче ?

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 15 мар 2008 10:38

Естествено че може, достатъчно е само да попадне където трябва камъчето.

Гергин
Автомобил: Passat 4
Двигател: AGG

Мнениеот Гергин » Съб 15 мар 2008 19:47

Asen_D написа:
kossel написа:Да наистина набих спирачки в чакъла за кеф , камъни хвърчаха по стъклата тавана и ги чувах под капака да чукат

Егати кефа :shock

Ей..Верно голям кеф!! :roll:
Аз пък в първия момент реших, че Niksi е сложил ремъка обратно. :D :D
Извинявайте не се сдържах. :lol: :lol:

Върни се в “Passat”