Един като Митьо Крика ми удря с юмрук по стъклото ..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Един като Митьо Крика ми удря с юмрук по стъклото ..

Мнениеот kossel » Съб 15 мар 2008 5:29

Един като Митьо Крика ми удря с юмрук по стъклото на шофьорската врата. Ето и цялата история.
Петък вечер 19 часа всеки софиянец се прибира към село и аз също съм от село се прибирам към връбница(кв. на софия уж) Избягвам да минавам по ломско шосе затова от надлеза надежда хващам бул. рожен и после по линията на автобус 85. и значи след Ена и по скоро след завоя до северния парк, подминавам един джип с номер М 2189 АН, но го подминавам отдясно защото правя десен завой (към Т маркета) оня се разсвири и почна да се ерчи, аз му правя жеста с ръка 'кво бе идиот'(без среден пръст) и оня слезе и почна да ми удря с юмрук по стъклото - доста силно, аз бях заключил вратата. Уплаших се оня беше като митьо крика, а не знам дали и не беше самия той! Спрях колата след 1 мин и отидох до джипа и снимах номера и него и дъщеря му вътре. Оня майко мила побесня и слезе и почна да ме гони, аз влязох в т-маркета и почнах да слаломирам между витрините и хората , почнахме шумно да се обиждаме , хората наредени по касите притихнаха ... (преклонена главица, сабя не я сече) . Оня си стръгна и аз си тръгнах...

Сега си мисля как се постъпва в такава ситуация ? къде сбърках ? Има ли смисъл да звъня на полицията?

Ето и снимките:
http://web.orbitel.bg/mil70/m/1.jpg
http://web.orbitel.bg/mil70/m/2.jpg

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 15 мар 2008 5:43

Е Митьо е тука до мене. И е със софииски номера. Едва ли е бил той. :? Още повече че не ходи с джип вече и не толкова груб. :wink: Другия път му сложи една брадва на главата ама преди това му отвори вратата на влезе в колата уж да те трепе. :? Аман от простотия ейййй..... писна ми и до 4 месеца ще изкарам разрешително и някой такъв ще го отнесе. :?

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Един като Митьо Крика ми удря с юмрук по стъклото ..

Мнениеот Masserati » Съб 15 мар 2008 6:22

kossel написа:.
Петък вечер 19 часа всеки софиянец се прибира към село и аз също съм от село

ОФФ:Не сички сме от село.................
По случая- Трябвало е да си му отвориш врата любезно,и ако те е страх да се биеш,да го оставиш да те удари и после съд :!:
Другия вариант и слизаш и ти и почваш или да му налиташ или да го псуваш.Кво като е голем,като му се сопнеш и се сдухват повечето.
Иначе и на мене ми писна на гиостерицата от каратистчета по улицата,ама тва е реалноста за съжаление.

Потребителски аватар
kossel

Мнениеот kossel » Съб 15 мар 2008 6:27

Masserati написа:

По случая- Трябвало е да си му отвориш врата любезно,и ако те е страх да се биеш,да го оставиш да те удари и после съд :!:
Другия вариант и слизаш и ти и почваш или да му налиташ или да го псуваш.Кво като е голем,като му се сопнеш и се сдухват повечето.
Иначе и на мене ми писна на гиостерицата от каратистчета по улицата,ама тва е реалноста за съжаление.

Е чак пък съд ... съдебната система не работи , това е и затова сме до тук стигнали , има закони ама не се спазват.
Мисля да си взема някакъв лютив спрей за следващи подобни случаи.

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Съб 15 мар 2008 6:30

Йютивия спрей нема да те спаси,най-много да си навлечеш малко повечко бой от необходимото.Слагаш си в колата или една тръба(ама по -дълга)или дръжка от брадва,или мачете(много страх се събира в очите при вида на мачете :shock )

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 15 мар 2008 6:51

кво мачете и оня да извади пищова и да те гръмне.....живей днес за да се биеш утре .............внимавайте много че скоро и пистолети се вадиха на хора от форума ...не си заслужава да умреш за такава идиотия .... също така ако имаш свидетел звън в полицията и пиши жалба ..за тия неща работят добре.....

Потребителски аватар
kossel

Мнениеот kossel » Съб 15 мар 2008 7:40

Masserati написа:Йютивия спрей нема да те спаси,най-много да си навлечеш малко повечко бой от необходимото.Слагаш си в колата или една тръба(ама по -дълга)или дръжка от брадва,или мачете(много страх се събира в очите при вида на мачете :shock )

Хе хе стига де , аз не съм Рамбо че да правя локална война

kircheto

Мнениеот kircheto » Съб 15 мар 2008 7:54

Мен ако питаш тряя до го прецениш докато слиза ако въшлио слизаш и ти може и кютек да има ако е голем си продължаваш по пътя без да му обръщаш внимание и безз да спираш! Аз лично съм имал 2 3 пререкания в 2 от които помня се са били по 1,90 2м но като злезеш и ти някъкси здухват ако не тряба разпъвателната палка да си е в джоба на колата! А ако е мутра най добре да се извиниш и да му направиш път!

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 15 мар 2008 7:57

аз знам по 170 60 кг европейски и световни вицета по таекуондо :) така че и преценяването не важи ..а и не се знае колко са луди ;) продалжавам да твърдя че за глупости не си заслужава да се нинджориш

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 15 мар 2008 8:04

Masserati написа:

Битият бит е.аният е.ан
То нека си изяде боя и да няма свидетели, после тръгни го търси!
В такива моменти елемента на изненадата е решаващ! :twisted:

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Съб 15 мар 2008 8:05

Мен ме подразни номера на джипа започващ с ''М''
Селяндурите почнаха и в София да се правят на голяма работа.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 15 мар 2008 8:07

sashoskiora написа:Мен ме подразни номера на джипа започващ с ''М''

В случая мутрата не е бил прав, но да предположим, че с право е побеснял: Какво значение има откъде е и къде става случката? Ние селяндурите, дето номерата ни не започват със С, СА или СО кво, не можем да ви отупаме ако сте виновни ли?

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Съб 15 мар 2008 8:09

много надценявате тези бойни изкуства момчета....и много филми гледате.....един побойник от село мое да му разкове кочината на таекоундистчето....ако са от различи категории пък съвсем.... моето мнение е ...не си струваа..избягвайте подобни конфликти ...ако може бягайте като е напечено...ако не мое ...бийте се дорде се отвори възможност а бягане....

Потребителски аватар
sashoskiora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sashoskiora » Съб 15 мар 2008 8:17

trunner написа:

В случая мутрата не е бил прав, но да предположим, че с право е побеснял: Какво значение има откъде е и къде става случката? Ние селяндурите, дето номерата ни не започват със С, СА или СО кво, не можем да ви отупаме ако сте виновни ли?

Аз като ходя в прованса не се дървя ама грам,а спазвам тамошните закони,а в Софето стана голяма цигания,а бе какво ти обяснявам,трябва да си Софиянец,че да ме разбереш,защото до преди 5 години в София се живееше много по добре,а и имам много наблюдения,че именно бесните селяци от майната си правят простотиите и въртят селските далавери,работят незаконно и т.н.

kircheto

Мнениеот kircheto » Съб 15 мар 2008 8:21

sashoskiora написа:
trunner написа:

Аз като ходя в прованса не се дървя ама грам,а спазвам тамошните закони,а в Софето стана голяма цигания,а бе какво ти обяснявам,трябва да си Софиянец,че да ме разбереш,защото до преди 5 години в София се живееше много по добре,а и имам много наблюдения,че именно бесните селяци от майната си правят простотиите и въртят селските далавери,работят незаконно и т.н.

ми нормално в малките селца и градчета нема пара и те имигрират в София кат си мислят че има за всички работа и пари, по принцип няма нищо против за тези хора от провинцията обаче София стана пренаселена и едно задръстване като видя 20 30 коли ПК КН М Р А В и полудевам що тия хора не са си по родните места, дано измислят как да се отървем от тях!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”