Един като Митьо Крика ми удря с юмрук по стъклото ..

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Съб 15 мар 2008 8:23

silent написа:много надценявате тези бойни изкуства момчета....и много филми гледате.....един побойник от село мое да му разкове кочината на таекоундистчето....ако са от различи категории пък съвсем.... моето мнение е ...не си струваа..избягвайте подобни конфликти ...ако може бягайте като е напечено...ако не мое ...бийте се дорде се отвори възможност а бягане....

Ето успокоението ...., да не се чувствам като лузър за това че съм избягал а не съм се бил като мъж :lol:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Re: Един като Митьо Крика ми удря с юмрук по стъклото ..

Мнениеот joro_kem » Съб 15 мар 2008 8:35

kossel написа:къде сбърках ?
може би в изпреварването отдясно...

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 15 мар 2008 8:36

kircheto написа:
sashoskiora написа:
trunner написа:
sashoskiora написа:Мен ме подразни номера на джипа започващ с ''М''
Селяндурите почнаха и в София да се правят на голяма работа.

В случая мутрата не е бил прав, но да предположим, че с право е побеснял: Какво значение има откъде е и къде става случката? Ние селяндурите, дето номерата ни не започват със С, СА или СО кво, не можем да ви отупаме ако сте виновни ли?

Аз като ходя в прованса не се дървя ама грам,а спазвам тамошните закони,а в Софето стана голяма цигания,а бе какво ти обяснявам,трябва да си Софиянец,че да ме разбереш,защото до преди 5 години в София се живееше много по добре,а и имам много наблюдения,че именно бесните селяци от майната си правят простотиите и въртят селските далавери,работят незаконно и т.н.

ми нормално в малките селца и градчета нема пара и те имигрират в София кат си мислят че има за всички работа и пари, по принцип няма нищо против за тези хора от провинцията обаче София стана пренаселена и едно задръстване като видя 20 30 коли ПК КН М Р А В и полудевам що тия хора не са си по родните места, дано измислят как да се отървем от тях!

Бих отговорил подобаващо и на двамата, но не желая да започвам караница и още повече да оспамваме темата на колегата!

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Съб 15 мар 2008 8:43

доста просташка постъпка на този с джипа, ама нищо ново, не съм сигурен , но мисля че нямаш право да снимаш някои както и да публикуваш снимките му без негово позволение, се тая де, аз за това вечер като патувам на някъде винаги си носе желязото, в крайна сметка ако някой реши да ме моделира с бухалка палка или всякви други боклуци дето комплексирани селяни си возят на пода до седалката ще се възползвам от института на неизбежната отбррана :)

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Съб 15 мар 2008 8:44

а бе изобщо не спираш.Изпреварване от дясно,не е правилно,но застраши ли го с нещо,че се е ядосал толкова?Хич и няма да спирам,щото не ми се занимава с такива тъпотии,ще се караме,ала-бала.Ще си помрънка в колата и ще му мине :)Пък ако иска,може и да си направим гонка :)ако пък ни спрат полицаите,най-много да си кажеш "спасението дойде" ;) :) Пък и 1,90 на 100 кг. срещу 1,7..и нещо срещу 60-70..неравностойно ми изглежда.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 15 мар 2008 8:45

поредния селтак , само незнам ко му бегаш и му се криеш :lol:

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Съб 15 мар 2008 8:47

Grizzlito написа:доста просташка постъпка на този с джипа, ама нищо ново, не съм сигурен , но мисля че нямаш право да снимаш някои както и да публикуваш снимките му без негово позволение, се тая де, аз за това вечер като патувам на някъде винаги си носе желязото, в крайна сметка ако някой реши да ме моделира с бухалка палка или всякви други боклуци дето комплексирани селяни си возят на пода до седалката ще се възползвам от института на неизбежната отбррана :)

"винаги си носе желязото, в крайна сметка ако някой реши да ме моделира с бухалка палка или всякви други боклуци дето комплексирани селяни си возят на пода до седалката "...тука си противоречиш ;) освен,ако не си носиш железото не на пода до седалката ;)

Потребителски аватар
Grizzlito
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Съб 15 мар 2008 8:48

аз за моя пистолет имам разрешително защото ще го използвам не да се права на бос по улицата а да спася живота си, а ония дето има по 50см палки, бухалки, метални колци мотики, вили и кво не са всякакви олигофрени,

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Съб 15 мар 2008 8:50

А бе вие ме замислихте :shock Аз нямам нищо в колата си,ами ако попадна в такава ситуация? кво ще правим? Мале докъде стигнахме,да мислим какво да носим в колата си за самоотбрана :shock

Потребителски аватар
Grizzlito
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Съб 15 мар 2008 8:54

ами има много идиоти, само гледай какво става вечер по тракия цигани спрели набили ннекъв, един кой си от бус стрелял с газов пистолет по друга кола, аз как да знам че е газов ако бях на мястото на пострадалите а и отделно съм виждал схватки по кръстовищата, ако мога ще ги избегна но няма да дам на някой тъпанар да ме убие от простотия.

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Съб 15 мар 2008 8:56

ако дъщеря ми се вози в колата,направо изчезвам за да не попадам в такива ситуации,не искам нито да ги гледа,нито някой олигофрен да направи нещо...ако съм сам,знам ли...

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Съб 15 мар 2008 9:01

Да използвам темата , че не ми се пуска нова.
Случката беше преди около година две, когато магистралата за софия беше затворена за дълаг ремонт и се минаваше през витиня.
та с две думи:
На излизане от предпоследният тунел(последният беше затворен), настъпвам аз, а пред мен едно ауди, крайно в ляво. Мигам-нищо, свиркам-пак нищо, викам си, тоя хем сляп хем глух. Чукам десен мигач, минавам в средното платно и газ.Да ама не, онзи и той надясно.-Ееее най после ме видя 8) . Върнах газта, пуснах го пред мен , ляв и си го изпреварвам.....е да ама пак не, онзи ме засича пак :shock .
Хммммм, дръпнах колата леко назад, после гааааззз уж, че ще го минавам от дясно той тръгва да ме засича , а аз на скорост минавам в последният момент от ляво. Онзи пак тръгва да ме засича, аудито на 6000+ rpm, ще хвръкнат буталата, при изравняване гледам в колата 4-ма , 2-ма мъже и две жени. Показах му достатъчно красноречиво с ръка че е 'тра-ла-ла" и отпраших нагоре по баира. Стигаме до отбивката за Витиня, там долу имаше едни дупкиии..., пък и хората си карат в колона и аз с тях. По едно време гледам в огледалото ония с аудито, изпреварва наред през дупките кат луд, и аз се хиля и коментирам с приятелката си до мен. По едно време се изравнява до нас (това в тесният път със завоите нагоре) , десният прозорец се отваря, показва се УНИФОРМЕН полицай до кръста и ВАДИ ПИСТОЛЕТ. При което аз скочих на спирачките а те отминаха напред.Нямах телефон с камера, но му записах номера и карах през цялото време до София на няколко коли след него. Много мислех да се обадя на полицията, за да го спрат на карулката на входа на София, но имах много работа и познавайки нашата система, щях да си загубя полвин ден в писане на обяснения.
Сега малко ме е яд, но за тикива, гонка до дупка !!!

Потребителски аватар
Todor Todorov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Todor Todorov » Съб 15 мар 2008 9:09

Я по-спокойно с изказванета за ПРОВИНЦИЯТЯ де!!!!!!!!!!!!
Тва вашто в София е една голяма КАША на КОЛЕЛА!!!!!!!!!
И повече да не съм прочел такива работи ааааааааа!
Нали във форума доколкото си спомням уж не се обиждаме на
столичанчета и провинциалисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 15 мар 2008 9:12

Todor Todorov написа:...

ние у село ке яхками магаритата mhihi

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Съб 15 мар 2008 9:13

какво значение има кой от къде е?като си си олигофрен,все тая къде караш и живееш,страдат тия около тебе.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”