Да използвам темата , че не ми се пуска нова.
Случката беше преди около година две, когато магистралата за софия беше затворена за дълаг ремонт и се минаваше през витиня.
та с две думи:
На излизане от предпоследният тунел(последният беше затворен), настъпвам аз, а пред мен едно ауди, крайно в ляво. Мигам-нищо, свиркам-пак нищо, викам си, тоя хем сляп хем глух. Чукам десен мигач, минавам в средното платно и газ.Да ама не, онзи и той надясно.-Ееее най после ме видя

. Върнах газта, пуснах го пред мен , ляв и си го изпреварвам.....е да ама пак не, онзи ме засича пак

.
Хммммм, дръпнах колата леко назад, после гааааззз уж, че ще го минавам от дясно той тръгва да ме засича , а аз на скорост минавам в последният момент от ляво. Онзи пак тръгва да ме засича, аудито на 6000+ rpm, ще хвръкнат буталата, при изравняване гледам в колата 4-ма , 2-ма мъже и две жени. Показах му достатъчно красноречиво с ръка че е 'тра-ла-ла" и отпраших нагоре по баира. Стигаме до отбивката за Витиня, там долу имаше едни дупкиии..., пък и хората си карат в колона и аз с тях. По едно време гледам в огледалото ония с аудито, изпреварва наред през дупките кат луд, и аз се хиля и коментирам с приятелката си до мен. По едно време се изравнява до нас (това в тесният път със завоите нагоре) , десният прозорец се отваря, показва се УНИФОРМЕН полицай до кръста и ВАДИ ПИСТОЛЕТ. При което аз скочих на спирачките а те отминаха напред.Нямах телефон с камера, но му записах номера и карах през цялото време до София на няколко коли след него. Много мислех да се обадя на полицията, за да го спрат на карулката на входа на София, но имах много работа и познавайки нашата система, щях да си загубя полвин ден в писане на обяснения.
Сега малко ме е яд, но за тикива, гонка до дупка !!!