проблем с люка!!
проблем с люка!!
zdraveite i ot men! naskoro si kupih Golf 3 1.8mi..93g..i za sega nqmam problemi s nego,samo kadeto onzi den se opitah da otvorq ljuka avtomati4no i ne mojah...znae li nqkoi kak da go opravq?blagodarq predvaritelno!
-
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
re:
Първо напиши накъде не иска да се отваря и моторчето дали ти работи(чували се звук)!Можеш да имаш счупен водач най-вероятно е левия или както ти написах е моторчето!!!Виж ръчно дали си работи нормално,ако е така значи моторче!Успех 

nikakav zvuk ne se 4uva....sigurno e ot motor4eto...a kade se namira tova motor4e? da ne bi da e pod onzi plastmasov kapak, kadeto e i ry4kata za ljuka??i vazmojno li e da nqma centralno...edin maistor mi kaza 4e vsi4ki golf 3 sa s centralno...Mersi predvaritelno i za otgovora na pyrviq mi vapros... 

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 16v
- Двигател: ABF 1994
re:
Моторчето се намира под бялата пластмаса,където ти е плафона!!!Свали я и виж дали можеш да го движиш ръчно;има на самото моторче един шестограм с него пробвай по посока на стрелката и не натискай много да не счупиш някой водач,че там е слабото място на тези люкове!!!Може и да губиш ток някъде по тресето до моторчето(до самия ключ)Провери си тоците или можеш да свалиш моторчето и да пробваш (без да вадиш буксата) дали работи!!!Ако работи на празен ход може да се товари и да му се включва защитата!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”