Каква кола около 4000 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каква кола около 4000 лв.
Хора, търся кола около 4000 лв., спрял съм се на Golf III 1.6 или 1.8 mi и Peugeot 306 1.6 1.8, давайте други предложения за този ценови диапазаон. 1 седмица вече съм в процес на търсене и не мога да си намеря нещо подходящо, хубавите са с 1000-1500 отгоре.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:33, променено общо 1 път.
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Каква кола около 4000 лв.
pipi_to написа:Хора, търся кола около 4000 лв., спрял съм се на Golf III 1.6 или 1.8 mi ................................................
хубавите са с 1000-1500 отгоре.
Не знаеш само колко си прав;)
Ако искаш добър Голф приготви си поне 5000 лв!
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Преди два дни приятели си купиха Сеат Ибиза(ибиса ти,аз карам Пассат
)1995г,3вр,хидравлика,лети джанти,климатик,ел.стъкла,централно....за 4200лв крайна цена.Мотора е 1,4 но е 75кс.Много дърпа.Перфектно техническо състояние.Никъде няма ръжда.Мотор и окачване на Голф.Разход на извънградско с трима е 4,6л/100км,при 120-130км/ч.Според мен не е лош вариант. 

- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вече купих за добро или лошо - Нисан Примера 1.6 16В директно от автовоз, много запазен беше и веднага ми хвана окото, вътре купето няма забележки всичко е като ново, всички екстри. Двигателя уж е с верига, а как мъркааа... Много съм доволен от покупката на първо четене. Кофтито е, че шофьора на автовоза му е "скъсал" задния калник и леко е поддал, някак си със болта на задната чистачка на една астра на автовоза. Продавача много му се ядоса но шофера, че му е преебал 2-те коли. Но ще го оправят за тяхна сметка. Чак понеделник, вторник ще го взема в мен
(. А чаках едно голфче 3 от същия автовоз, ама нисана направо ми грабна окото и забравих за голфа.

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
pipi_to написа:Вече купих за добро или лошо - Нисан Примера 1.6 16В директно от автовоз, много запазен беше и веднага ми хвана окото, вътре купето няма забележки всичко е като ново, всички екстри. Двигателя уж е с верига, а как мъркааа... Много съм доволен от покупката на първо четене. Кофтито е, че шофьора на автовоза му е "скъсал" задния калник и леко е поддал, някак си със болта на задната чистачка на една астра на автовоза. Продавача много му се ядоса но шофера, че му е преебал 2-те коли. Но ще го оправят за тяхна сметка. Чак понеделник, вторник ще го взема в мен(. А чаках едно голфче 3 от същия автовоз, ама нисана направо ми грабна окото и забравих за голфа.
На твое място не бих оставял колата нито ден в повече при джамбазите...
Също не бих се и вързал на историята с автовоза.. поне без да видя "раната".
П.С. Да ти е честита колата и много безаварийни километри

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 15:32, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси, мерси
)
Тоя дето я продаде е пич, а шофера на автовоза е познат от квартала. Btw даже и продавача не му вярва, че е преебал двете коли, както казва шофера, който се кълне в децата си. Но калникът си е скъсан на нисана и чистачката си е преебана на астрата, това е факт. А и имам снимки на колата, правени преди да я внесат
). Иначе не мога да си я взема, щото понеделник ще платят митото, пък преди КАТ трябва да се уговорим кой ще прави калника - те или аз. А без номера да я карам...
Може да дойда на някоя среща да я покажа, пък нищо, че не е VW.

Muncho написа:pipi_to написа:Вече купих за добро или лошо - Нисан Примера 1.6 16В директно от автовоз, много запазен беше и веднага ми хвана окото, вътре купето няма забележки всичко е като ново, всички екстри. Двигателя уж е с верига, а как мъркааа... Много съм доволен от покупката на първо четене. Кофтито е, че шофьора на автовоза му е "скъсал" задния калник и леко е поддал, някак си със болта на задната чистачка на една астра на автовоза. Продавача много му се ядоса но шофера, че му е преебал 2-те коли. Но ще го оправят за тяхна сметка. Чак понеделник, вторник ще го взема в мен(. А чаках едно голфче 3 от същия автовоз, ама нисана направо ми грабна окото и забравих за голфа.
На твое място не бих оставял колата нито ден в повече при джамбазите...
Също не бих се и вързал на историята с автовоза.. поне без да видя "раната".
П.С. Да ти е честита колата и много безаварийни километри.
Тоя дето я продаде е пич, а шофера на автовоза е познат от квартала. Btw даже и продавача не му вярва, че е преебал двете коли, както казва шофера, който се кълне в децата си. Но калникът си е скъсан на нисана и чистачката си е преебана на астрата, това е факт. А и имам снимки на колата, правени преди да я внесат

Може да дойда на някоя среща да я покажа, пък нищо, че не е VW.
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”