поло моно инж. метан или газ
поло моно инж. метан или газ
полото ми е 1043сс. моно 45коня ако сложа метан няма ли много да "умре" или по-добре да е на газ. Моля дйте акъл.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Братче ако не го караш много и не е служебно няма никакъв смисъл от метанизация 1 не можеш да сложиш голяма бутилка поради простата причина че колата е малка и така ти с едно зареждане я минеш я не минеш 100км така че брат газчица чиста работа под пад и над пад станции а колегата които казва за тореадалната бутлика или на мястото на резервната гума ако Poloto е с бандажна резервна гума не става а пак иначе е с 50лв по скъпа от другите ако ти се разхожда до Пловдив мога да те упътя сервиз "ФАГУ"-Димитър Янаджиев GSM 0888 800 347
- vankata09
- Автомобил:
- Двигател:
ре
,,...поло моно инж. метан или газ...??"-
вода и то от минералната баня ,че чешмяната е скъпа..))
за кво ти е метан -да не караш гастербайтери до португалия през уикенда??
вода и то от минералната баня ,че чешмяната е скъпа..))

Оле ,как може да ти минава през главата метан на поло
Аз сьм 1.6 двг -колата няма сила да качи нанагорнището на Телевизионната кула ,в багажника не може 1на гума да си сложа,пьк представи си какво става с полото.Отделно ,че това си тежи отзад.Мен ако питаш твоя двигател изобщо не го закачай.Разхода му е минимален,няма смисьл от газ

Аз сьм 1.6 двг -колата няма сила да качи нанагорнището на Телевизионната кула ,в багажника не може 1на гума да си сложа,пьк представи си какво става с полото.Отделно ,че това си тежи отзад.Мен ако питаш твоя двигател изобщо не го закачай.Разхода му е минимален,няма смисьл от газ

Върни се в “Автогазови уредби”