На 1.6 не са ли една дебелина невинтилирани дисковеporostorm написа:Има различни дебелини на дисковете както писах по-горе.bomber написа:porostorm написа:Колега, не виждам какво те притеснява?
Накладките влизат ли? Какъв е проблема? Сигурен ли си че си върнал буталата докрай, че се притесняваш че няма място
Просто се чудех дали има някомко размера за голф 2 с невинтилирани дискови![]()
Различна дебелина на накладки
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
- ceci4
- Автомобил: VW Golf V TDI 16V
- Двигател: BKD 2004
porostorm написа:Има различни дебелини на дисковете както писах по-горе.bomber написа:porostorm написа:Колега, не виждам какво те притеснява?
Накладките влизат ли? Какъв е проблема? Сигурен ли си че си върнал буталата докрай, че се притесняваш че няма място
Просто се чудех дали има някомко размера за голф 2 с невинтилирани дискови![]()
Точно така:
солиден диск 10 мм - накладка 19.5 мм
солиден диск 12 мм - накладка 17 мм
вентилиран диск 20 мм - накладка 15 мм
- porostorm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре колега, не ме ли разбираш не знам.bomber написа:porostorm написа:Голф 2 не знам дали има 1.4 ама 3 имаbomber написа:porostorm написа:Да но можеш да си сложиш и по-тънки дискове предназначени за 1.4... нищо не те спира. По-евтини са дори
Няма голф 2 1.4
В темата колега става въпрос за голф2
Какво като става въпрос за Голф 2!? Има голф 3, който кара със същите дискове и накладки като някои Голф 2.
Сега разбира ли ме?
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
biostrong написа:може ли един въпрос и от мен - мога ли да сложа вентилирани дискове от GTI 8V вместо моите оригинални невентилирани или ще трябва да сменям и апарата ?
Трябва да смениш конзолата ( отливката, която се хваща на шенкела и която държи спирачния апарат с буталото ), иначе няма как да влезе вентилирания диск
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”