Проблем със Skype
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със Skype
Тая пущина асоциира всичките числа които намери в нета със телефонни номера, прави ми ги на линкове и ако щракна на тях почва да ги набира...някой да знае как да го оправя това 

Re: Проблем със Skype
Plamen_RI написа:Тая пущина асоциира всичките числа които намери в нета със телефонни номера, прави ми ги на линкове и ако щракна на тях почва да ги набира...някой да знае как да го оправя това
С кой browser си?
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
решението на проблема: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Да не отварям нова тема ще питам в тази!Бъгнал ми се е скайпа и не успявам да се логна!Може ли проблема да е в това,че използвам стара версия на скайп?Просто новите версии за Уин7 ме дразнят,че постоянно стоят долу в лентата и използвах стара версия 3.нещо си!На телефона проблеми нямам и на друг комп с нова версия също нямам проблеми!Може ли тез гадини от скайп да са направили нещо за да се използват само нови версии?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Така го направиха 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
k_garchev написа:Да не отварям нова тема ще питам в тази!Бъгнал ми се е скайпа и не успявам да се логна!Може ли проблема да е в това,че използвам стара версия на скайп?Просто новите версии за Уин7 ме дразнят,че постоянно стоят долу в лентата и използвах стара версия 3.нещо си!На телефона проблеми нямам и на друг комп с нова версия също нямам проблеми!Може ли тез гадини от скайп да са направили нещо за да се използват само нови версии?
Точно това направиха директно и безкомпромисно те принуждават да ъпгрейтнеш до най новата версия.Има едни руски "лекувани" много ги хвалят нямало проблеми с тях потърси ако ли не ще ти пусна линк от друг форум.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
от поне месец съм с 3 версия руска лекувана ,че даже портабъл. Работи си няма пробл;еми. Беше ми писнало от постоянните опити за обновяване ,циклене...
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Одата пак изкара почерпошка!И нещо много му станаха!Мен общо взето това,че ми стоеше в лентата ме дразнеше,но вече е оправено!Сега ще тествам и ще видим дали ще да я бъде новата версия!Може обаче за всеки случай да споделите таз руска версия!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”