Имали ли сте подобен проблем?
Имали ли сте подобен проблем?
Здравейте на всички във форума.Преди 2 дни ми смениха ремъка,ролките и маслото на колата и до тогава ми даваше разход в града около 9-10.Имах пътуване на следващия ден и останах изумена.Колата беше адски спъната,не вървеше както обикновено и на извън градско по магистралата ми даде разход 15 при положение че максималната скорост беше 100-110.Утре отивам отново при майстора но къде мислите че е проблема,в центровка или не знам!?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами щом са ти сменявали ремака сигурно нещо са преебали тия момчета карай им колата да я оправят за тяхна сметка и вдигни як скандал.Даже питай някой твой познат дето разбира повече от коли да погледне дали са ти сменили ремъка,защото като си жена и не разбираш може да се опитат да те преметнат.Успех
-
- Автомобил:
- Двигател:
Забравих ако си купила колата скоро и не си и сменяла до сега ремъка и маслото, може преди да си я купила да са наблъскали колата с добавки за да прикрият колко е заминал двигателя и сега като си ги сменила всичките му недостатъци да са излезли на яве.Погледни сутрин като го палиш дали пуши от ауспуха много.
Според мен от това което прочетох грешно са ти зацепили ремъка със зъб или два.Не отивай пак при същите майстори щом са направили толкова елементарна грешка явно нещо не са много редовни.Но вкрайна сметка както си решиш колата си е твоя парите също.
п.п Пиши след като си решиш проблема да разбереме дали сме прави или грешим

п.п Пиши след като си решиш проблема да разбереме дали сме прави или грешим
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”