Гонки + скара-бира на пистата в село Слаковци.
da6o_amvr написа:е аз като нямам нищо общо с маймуните,нито с никои други представители на флората и фауната къде да ви чакамДаскала™ написа:11:00 ПРЕД ЗАЛА МИНЬОР ВСИЧКИ МАЙМУНИ!!!![]()
![]()
Вие миуиционерите нямате нищо общо с професията си и моля Ви спрете корупцията и бъдете справедливи към всички
п.п до колко часа ше се чакат последни закъсняли маймуни

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
И аз останах много доволен от срещата-като за сефте нещата се получиха доста добре.Не липсваха и спънки-неочакваното посещение на
,но това ще е урок за следващия път,когато ще бъдеме подготвени от всякъде и само ще си правиме кефа.
Искам да благодаря и на гостите от столицата,че уважиха срещата и се надявам и следващия път да са на линия,както и да не се излагаме пред тях така
.Надявам се периодичното посещение на Слаковци да се превърне в една приятна традиция,която ще увлича не само местните хора
.
Снимки и клипове,след известно време
,но това ще е урок за следващия път,когато ще бъдеме подготвени от всякъде и само ще си правиме кефа.
Искам да благодаря и на гостите от столицата,че уважиха срещата и се надявам и следващия път да са на линия,както и да не се излагаме пред тях така
Снимки и клипове,след известно време
- Lachko
- Автомобил:
- Двигател:
Сбирката мина екстрааааааа много добра среща толко яко не си бях изкарвал от много време.Мисля,че тия сбирки трябва да станат традиция.А и извинявам се от името на всички на колегите от София ако нещо сме ги притеснили,ама сме си такива
Давайте направо да се разбираме аз мисля,че трябва да се прави такава среща 1 път в месеца.Сега времето е хубаво и няма да има проблеми.
Айде малко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228241
Давайте направо да се разбираме аз мисля,че трябва да се прави такава среща 1 път в месеца.Сега времето е хубаво и няма да има проблеми.
Айде малко снимки