Какво мислите за стоповете ми?
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Popov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стопове
Подмладили са колата с некоя година 

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Чудесна е станала колицата...евала на пича, точно така тряббва - да си гледаме колите и да се грижим за тях! Браво колега, харесва ми как стоят
И джантите са хубави, и джетата изглежда стегната, а за това окачване...незнам защо всички искат колите им да са ниски...то и аз искам де, ама тя моита и така ми задира по 3 пъти на ден и ми е кофти, а какво ли ще е ако е по-ниска...не е за БГ просто ниско окачване...за съжаление...

- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
MuTa4eTo написа:колата няма да има окачване.....кара се почти само градско и по черни пътища....а и тези 16"-ки няма да са на колата....бяха сложени за проба колата ще е с 14-ки и си седи нормално а не с вирната задница.....а и все пак попитахме за стоповете а не за джанти или окачване нали.....или бъркам
Не се пали колега стоповете са супер ама вирнатата задница която прилича на лелка от столовата в държавно училище неможе дане се спомене щото просто не е красиво, едно време беше модерно когато се слушаше Лепа Брена и се пиеше Кока Кола на нова година или в случай че тъщата се спомине ама вече не е.
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”