B-frito na Globul и как да бъдат наказани .....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Кой оператор е по-малкото зло ???

БТК
4
9%
Мтел
24
56%
Мобиком
2
5%
Вивател
5
12%
Глобул
8
19%

Общо гласове: 43
Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

B-frito na Globul и как да бъдат наказани .....

Мнениеот WDW » Съб 12 ное 2005 0:10

Още не мога да преживея Дръвцето дето гризнах от Глобул и обмислям сериозно идеята !!!!
Та кажете как да ги накажем ????

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 12 ное 2005 0:30

Vivatel ЗАСЕГА ми изглежда добро наказание, въпреки че и те почнаха с лъжи! Т'ва с говоренето безплатно... струва ми се, че има нещо гнило. В рекламата споменават, че говориш примерно за 100 лева до 6.01.2006 и на следващия ден ти се натрупват парите в сметката => ти колкото си изговорил и платил, получаваш още толкова бонус...ама все пак това НЕ е безплатно... Аз така го разтълкувах... :roll:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 12 ное 2005 1:23

До колкото чета по форумите на вивател мрежата я е хванала липсата...

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Съб 12 ное 2005 10:17

От по-горе изброените не виждам за кого да гласувам. Всички са ни приготвили по дръвце кое от кое по-голямо :evil:

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Съб 12 ное 2005 19:31

мисля, че трябва да добавим "none of the above"

Потребителски аватар
M4r1qn
Автомобил:
Двигател: C5 X7
Контакти:

Мнениеот M4r1qn » Съб 12 ное 2005 21:05

Sir T написа:..."

мдамммм

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 12 ное 2005 21:20

Гласувах за М-тел,като най-малко зло,щото доскоро си мислех,че Глобул са коректни,но се оплакаха познати,че са им надписали сметки-на разпечатките излизали СМС-И към оператори в Камбоджа и ЮАР!!!???

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Съб 12 ное 2005 22:04

Заглавието на темата трябва да се промени на "Как да накажа себе си...........за втори път?"

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 12 ное 2005 22:32

лакомията няма гранци :) до вчера си приказвал по 20 минути на месец, днес ги наказваш, че са ти отпуснали САМО 300 безплатни минути!!!

Българският потребител е сигурно най-ужасния на света. Ако бяхме нормална държава, нямаше да има ограничения, защото никой нямаше да злоупотребява с положението. Но в БГ не стоят така нещата - като е без пари, значи означава "абе може и да си мълчим, ама дай да набутаме тъпите византийци - ще държим отворен телефона" :idea:

Иначе немога да си обясня, как 75% от потребителите говорят през предплатени карти за по 5 лева на месец и изведнъж 300 минути нестигат ...

Глобулци, правилно споменаваш, че са византийци, просто не са запознати с нашата особена "народопсихология", объркали са се, че сме нормални хора в нормална държава. Споко, сигурно няма да има повече фрий - виж МТел - 0.01лв на минута, ама не е без пари, че иначе ще се оакаме. Но ако струва 1 стотинка няма проблем - ще пестим, няма да се обаждаме :)

Колегата Syncro е дал перфектният отговор по темата.

П.П. Не е проблема в цената на разговорите, а начина в печеленето на достатъчно пари, за да не ви дреме колко минути говорите и колко пари плащате за това.

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Мнениеот imedarov » Нед 13 ное 2005 16:40

musura написа:лакомията няма гранци :) до вчера си приказвал по 20 минути на месец, днес ги наказваш, че са ти отпуснали САМО 300 безплатни минути!!!

Българският потребител е сигурно най-ужасния на света. Ако бяхме нормална държава, нямаше да има ограничения, защото никой нямаше да злоупотребява с положението. Но в БГ не стоят така нещата - като е без пари, значи означава "абе може и да си мълчим, ама дай да набутаме тъпите византийци - ще държим отворен телефона" :idea:

:yeaha:

Потребителски аватар
iceberg
Автомобил: Skoda Octavia Scout II FL
Двигател: BMM 2009

Мнениеот iceberg » Нед 13 ное 2005 22:58

Относно безплатните разговори от Вивател доколкото знам ги има защото billing системата им не работи както трябва и не могат да отчетат 100% точно кой колко пари е изговорил освен като време. А защо до 6-ти януари ли? ами защото дотогава тестовете ще са приключили и най-вероятно ще е ОК. А ако не е, най-вероятно ще има "удължаване на промоцията". А абонатите с предплатените карти играят ролята на тестови зайчета за системата.

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 13 ное 2005 23:54

iceberg написа: А абонатите с предплатените карти играят ролята на тестови зайчета за системата.
Според разбирачи обсъжданите в друга тема 12000 прима карти на Мтел с безплатни разговори от 21.00 до 05.00, които бяха разграбени са точно с такава или подобна цел. Аз имам такава и съм много доволен. До момента всичко е без никакъв проблем. :D :D

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 14 ное 2005 0:59

KOKO ГЕОРГИЕВ написа:
iceberg написа: А абонатите с предплатените карти играят ролята на тестови зайчета за системата.
Според разбирачи обсъжданите в друга тема 12000 прима карти на Мтел с безплатни разговори от 21.00 до 05.00, които бяха разграбени са точно с такава или подобна цел. Аз имам такава и съм много доволен. До момента всичко е без никакъв проблем. :D :D

Искам и аз такава ?!! :roll:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Пон 14 ное 2005 10:30

WDW написа:Искам и аз такава ?!! :roll:
Моята я купих на следващия ден след старта на промоцията от бизнес центъра на Мтел на бул. "Бъкстон" без никакво чакане, но на по-следващия намаше и помен. Шефа им ми каза, че в големите градове ги нямало никъде. Така, че в момента едва ли ще се намери такава :roll: :roll:

Потребителски аватар
paro_k
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paro_k » Пон 14 ное 2005 11:13

musura написа:лакомията няма гранци :) до вчера си приказвал по 20 минути на месец, днес ги наказваш, че са ти отпуснали САМО 300 безплатни минути!!!...

Въпросът е, че са излъгали! Като не познават народопсихологията ни, в което се съмнявам, да вървят на ... :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”