Още не мога да преживея Дръвцето дето гризнах от Глобул и обмислям сериозно идеята !!!!
Та кажете как да ги накажем ????
B-frito na Globul и как да бъдат наказани .....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vivatel ЗАСЕГА ми изглежда добро наказание, въпреки че и те почнаха с лъжи! Т'ва с говоренето безплатно... струва ми се, че има нещо гнило. В рекламата споменават, че говориш примерно за 100 лева до 6.01.2006 и на следващия ден ти се натрупват парите в сметката => ти колкото си изговорил и платил, получаваш още толкова бонус...ама все пак това НЕ е безплатно... Аз така го разтълкувах... 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
лакомията няма гранци
до вчера си приказвал по 20 минути на месец, днес ги наказваш, че са ти отпуснали САМО 300 безплатни минути!!!
Българският потребител е сигурно най-ужасния на света. Ако бяхме нормална държава, нямаше да има ограничения, защото никой нямаше да злоупотребява с положението. Но в БГ не стоят така нещата - като е без пари, значи означава "абе може и да си мълчим, ама дай да набутаме тъпите византийци - ще държим отворен телефона"
Иначе немога да си обясня, как 75% от потребителите говорят през предплатени карти за по 5 лева на месец и изведнъж 300 минути нестигат ...
Глобулци, правилно споменаваш, че са византийци, просто не са запознати с нашата особена "народопсихология", объркали са се, че сме нормални хора в нормална държава. Споко, сигурно няма да има повече фрий - виж МТел - 0.01лв на минута, ама не е без пари, че иначе ще се оакаме. Но ако струва 1 стотинка няма проблем - ще пестим, няма да се обаждаме
Колегата Syncro е дал перфектният отговор по темата.
П.П. Не е проблема в цената на разговорите, а начина в печеленето на достатъчно пари, за да не ви дреме колко минути говорите и колко пари плащате за това.

Българският потребител е сигурно най-ужасния на света. Ако бяхме нормална държава, нямаше да има ограничения, защото никой нямаше да злоупотребява с положението. Но в БГ не стоят така нещата - като е без пари, значи означава "абе може и да си мълчим, ама дай да набутаме тъпите византийци - ще държим отворен телефона"

Иначе немога да си обясня, как 75% от потребителите говорят през предплатени карти за по 5 лева на месец и изведнъж 300 минути нестигат ...
Глобулци, правилно споменаваш, че са византийци, просто не са запознати с нашата особена "народопсихология", объркали са се, че сме нормални хора в нормална държава. Споко, сигурно няма да има повече фрий - виж МТел - 0.01лв на минута, ама не е без пари, че иначе ще се оакаме. Но ако струва 1 стотинка няма проблем - ще пестим, няма да се обаждаме

Колегата Syncro е дал перфектният отговор по темата.
П.П. Не е проблема в цената на разговорите, а начина в печеленето на достатъчно пари, за да не ви дреме колко минути говорите и колко пари плащате за това.
- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:лакомията няма гранцидо вчера си приказвал по 20 минути на месец, днес ги наказваш, че са ти отпуснали САМО 300 безплатни минути!!!
Българският потребител е сигурно най-ужасния на света. Ако бяхме нормална държава, нямаше да има ограничения, защото никой нямаше да злоупотребява с положението. Но в БГ не стоят така нещата - като е без пари, значи означава "абе може и да си мълчим, ама дай да набутаме тъпите византийци - ще държим отворен телефона"![]()

- iceberg
- Автомобил: Skoda Octavia Scout II FL
- Двигател: BMM 2009
Относно безплатните разговори от Вивател доколкото знам ги има защото billing системата им не работи както трябва и не могат да отчетат 100% точно кой колко пари е изговорил освен като време. А защо до 6-ти януари ли? ами защото дотогава тестовете ще са приключили и най-вероятно ще е ОК. А ако не е, най-вероятно ще има "удължаване на промоцията". А абонатите с предплатените карти играят ролята на тестови зайчета за системата.
Според разбирачи обсъжданите в друга тема 12000 прима карти на Мтел с безплатни разговори от 21.00 до 05.00, които бяха разграбени са точно с такава или подобна цел. Аз имам такава и съм много доволен. До момента всичко е без никакъв проблем.iceberg написа: А абонатите с предплатените карти играят ролята на тестови зайчета за системата.

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Според разбирачи обсъжданите в друга тема 12000 прима карти на Мтел с безплатни разговори от 21.00 до 05.00, които бяха разграбени са точно с такава или подобна цел. Аз имам такава и съм много доволен. До момента всичко е без никакъв проблем.iceberg написа: А абонатите с предплатените карти играят ролята на тестови зайчета за системата.![]()
Искам и аз такава ?!!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”