Формула 1, сезон 2008
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Dimitaki написа:а относно това колега сори ама не си прав.Напрежението е прекалено голямо и решенията се взимат за части от секундата.При удара с Дейвид Култард там беше негова грешка но това е неговия стил грубо и внезапноМаса типичния сопол като всеки път.[img]и затова му коства цяло съзстезание
Братле приеми го като лично мнение.Но ако искаш и доводи имам един тон.Не е лош пилот, там лоши НЯМА.Той просто няма сърце.Превъзбужда се и праи глупости.Има перфектна кола, а няма уменията да я използва по подходящ начин.Не си ли го виждал как дрисва като някой го притисне отзад.Напрао се оаква.Не е като Кими, Шуми, Алонсо, Кубица да речем....сърцат.Той се скатава и после като госпожица мрънка и гледа като разглезено лапе.За пример ше ти дам от миналата година когато Алонсо го притисна оня сам се преееба и после мрънкаше преди пресконференцията и обиждаше.Еми няма как да ме кефи такъв човек.Са знам че бразилците тва им е в кръвта, темперамента и тн и тн ама не ме кефи и никога не ме е кефел.Изстива му мястото във Ферари.Поне тва е моето скромно мнение.Иначе за конкретната ситуация си прав....Култард просто си е леко хулиган.Но и това го има в спорта.Трябва да знаеш как да се пазиш.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:Някой може ли да ми даде линк на лични, където мога да гледам/изтегля състазението от тази сутрин. И не ми казвайте резултата, искам да го гледам без да знам.
orgasmatron написа:Svetilio написа:а някаде качено /из нета/ има ли го вече състезанието , че аз леко се успах днес
ето - http://www.zamunda.net/details.php?id=120961
- Boqnskiq_Maistor
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”