Здравеите купих на скоро GOLF 4 1.9 TDI 100 к.с. ATD 2002 г. Интересувам се от цените на :
1-Ангренажен ремък и ремък за климатроника.
2-Ролки които обтягат ангренажния ремък.
3-Водна помпа.
4-Филтри -маслен и горивен .
5-За труд .
Препоръчаите ми и марка на тези неща .

GOLF 4 цени на консумативи ?
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: GOLF 4 цени на консумативи ?
vwghost написа:Здравеите купих на скоро GOLF 4 1.9 TDI 100 к.с. ATD 2002 г. Интересувам се от цените на :
1-Ангренажен ремък и ремък за климатроника.
2-Ролки които обтягат ангренажния ремък.
3-Водна помпа.
4-Филтри -маслен и горивен .
5-За труд .
Препоръчаите ми и марка на тези неща .
Горивен - около 40 лв.
Ангренажен ремък GATES - 136 лв.
Обтяжна ролка - 115 или 135 лв от номер до номер на мотор са.
Маслен филтър - 18 лв.
Ремък клима - 27 лв.
Водна помпа - от 80 до 130 лв - зависи от марката и номера на мотора.
Не претендирам да са 100% точни цените но са някъде там.
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- vwghost
- Автомобил: VW GOLF IV
- Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
- Контакти:
so.sec написа:vwghost написа:благодаря за бързата реакция мисля да се пробвам в сервиза на VW в Стара Загорадано не ми отрежат главата
ще пиша по нататък .А да попитам накладки и дискове колко ли струват че по-нататък ще се сменят
В сервиза на VW в София поискаха около 1800лв за същата услуга! Успех!
so.sec това цена с дисковете ,накладките ,ролки и ремъци ли е

vwghost написа:so.sec написа:vwghost написа:благодаря за бързата реакция мисля да се пробвам в сервиза на VW в Стара Загорадано не ми отрежат главата
ще пиша по нататък .А да попитам накладки и дискове колко ли струват че по-нататък ще се сменят
В сервиза на VW в София поискаха около 1800лв за същата услуга! Успех!
so.sec това цена с дисковете ,накладките ,ролки и ремъци ли е
не - само ролки, ремъци и филтри.
jaden написа:AERVWPOLO написа:Абе понеже стана дума за куснсумативи карам Г4 1.4 16v и е време вече да сменям Ангренажния ремък трябва ли задължително да сменям и водната помпа ?
Вчера като бях в "Хеед" ми казаха,че не е задължително, освен ако водната помпа не е тръгнала да се разваля естествено!
1. Хеед -

2. Разбира се че не е задължително. Водната помпа се сменя само ако е необходимо. тя не е консуматив. Аз не съм я сменял.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ше те надуши Ицето и ще видиш ти знаци посред бял денso.sec написа:jaden написа:AERVWPOLO написа:Абе понеже стана дума за куснсумативи карам Г4 1.4 16v и е време вече да сменям Ангренажния ремък трябва ли задължително да сменям и водната помпа ?
Вчера като бях в "Хеед" ми казаха,че не е задължително, освен ако водната помпа не е тръгнала да се разваля естествено!
1. Хеед -![]()
2. Разбира се че не е задължително. Водната помпа се сменя само ако е необходимо. тя не е консуматив. Аз не съм я сменял.

LILO&STICH написа:ше те надуши Ицето и ще видиш ти знаци посред бял денso.sec написа:jaden написа:AERVWPOLO написа:Абе понеже стана дума за куснсумативи карам Г4 1.4 16v и е време вече да сменям Ангренажния ремък трябва ли задължително да сменям и водната помпа ?
1. Хеед -![]()
2. Разбира се че не е задължително. Водната помпа се сменя само ако е необходимо. тя не е консуматив. Аз не съм я сменял.![]()
![]()
Както винаги професионално мнение по темата!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”