колеги голям проблем наскоро купих голф 4 19 тди 110 коня в4ера сменям маслото и с старото слойих една руска добавка за из4истване на мотор с старото масло колата се задави и изгасна, источиь старото масло и с наливането на новото паленете се опражи двигателя работи добре обаче колата не варви смисал вдига големи обороти преди ме залепяше за седалката като и дам газ до 3000 оборота някуде сега еджам движи даите някви идеи нешто може ли да е запушено и ако да каде да търся проблема
mod edit: dobrinb
Голф 4 19 тди не върви..:((((
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
друго логично обяснение нямам и аз за сажаление аз междо другото я купих от този форум все си мислех че ушким колеги няма да се ебаваме ама....... уви, все пак кажете няква присадка да я живна малко поне
- EXPLOSIVE
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ре
pipkov написа:друго логично обяснение нямам и аз за сажаление аз междо другото я купих от този форум все си мислех че ушким колеги няма да се ебаваме ама....... уви, все пак кажете няква присадка да я живна малко поне
Дай малко повече инфо за това Невървене, като подадеш рязко газ как се изтегля ... има ли придърпвания, замисля ли се първо ... на мен лично ми пролича на някой клапан по турбината ... пробвай колко може да направи като мах. скорост ...
ре
ами сменил сам сички филтри цялата система просто след като сложих новото масло колата спря да върви изведнаж майстора дето смени маслото каза че в него е имало добавка 100 % и аз така мисля схтото балбукаше като го източи от колата и имасх някав слой отгоре 4удя се вазможно ли е от тази добавка да е запушена някоя дюза и ако да как може да разбера с сигурност дали е така
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
в4ера сменям маслото и с старото слойих една руска добавка за из4истване на мотор с старото масло
и после :
каза че в него е имало добавка 100 % и аз така мисля схтото балбукаше като го източи от колата и имасх някав слой отгоре
Еми при такова обстоятелство естествено е майстора да е сигурен , че има добавка 100 %

ре
проблема беше в турбото клапата се беше задрастила и неска обикалях като такси сервизите и накрая малко живна колата успяха да мраднат клапата беше запекла и сега се истрелва като и дадеш газ но е малкос с тенденция с времето ми каза че може да се отпуши от самосебе си но все пак приемам и др мнение как да ускоря отпушването
Върни се в “Дизелови агрегати”