Хайде и аз да се похваля... :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Хайде и аз да се похваля... :(

Мнениеот VW_FEN » Нед 13 ное 2005 12:52

Някой е забърсал дясното огледало пред блока, и то се е счупило. Стъклото е непокътнато, обаче е отчупено едно малко триъгълно парченце около три квадратни сантиметра... и то точно на ръба (не знам как се казва външната част - кожух, или нещо такова). И сега е назъбено и направо ме боли сърцето и се чудя какво да правя. Да ходя ли при застрахователите да видя какво ще кажат? Колко струва нова външна част за огледало - сигурно е към сто лева... :(
Ей, аман значи, в тая държава скапана човек не може да кара нормална и запазена кола - каквото и да правиш, все ще се намери някой идиот, да мине и да ти я издраска, или да ти отнесат огледалата, или ще откраднат кой каквото може... Направо ми иде да взема една лада, и да си карам и аз както си знам и да не ми пука въобще за нея... :x :motz: :evil: Mad

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Нед 13 ное 2005 13:00

Аз купих Пасат-а със счупено дясно огледало. Смених го с втора употреба от една морга. Заедно със самото стъкло на огледалото ми излезе 30 лв. Не го купих от София, но съм се обаждал в моргата на "италианеца" и от там ми казаха същата цена. Мисля, че това са им телефоните: 955 54 76 и 855 80 38. Питай ги тях първо - директно и за цената. Има и други морги, разбира се.

ivan4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan4o » Нед 13 ное 2005 13:13

При кой си застрахован?

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Нед 13 ное 2005 13:32

За щетата забравих - 100 % я заяви при застрахователите!

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Нед 13 ное 2005 14:37

При БулИнс... значи все пак ще отида да видят и да го опишат. А този италианец къде се намира, щото един път се лутах из овча купел, ама не можах да го намеря... Мерси за телефоните, ще звънна. Значи щом втора е 30 лева, успокоих се малко, ама пак са 30 лева... ще трябва да избирам кое по-напред - огледалото ли, свещите ли...

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Нед 13 ное 2005 17:37

Бул. "Овча купел" № 87 е адресът. Това е точно на първия светофар по пътя за кв. "Овча купел" като идваш от "Красна поляна". Колкото до дилемата ти - първо отиди да ти опишат щетата, а после си смени свещите. След един месец, като ти дадат парите застрахователите, ще си купиш огледалото.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пон 14 ное 2005 11:09

Бе то и спирачна помпа имам да сменям... :roll:

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Пон 14 ное 2005 13:09

Степенувай ги по важност и действай! Според мен в този ред огледалото е най-отзад, щом като самото стъкло му е здраво. Иди обаче да си заведеш щетата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”