mucho написа:Моля нека се свърже с мен на лична или ицекю - предварително благодаря!

mitkoslb написа:колата ми е обладана от духовечистачките ми се включват сами когато си искат, като дам на контакт или в движение .испират когато си искат пълна лудница е каво и става на таз кола незнам за голф 2 става въпрос
mitkoslb написа:нищо неми говори (таблото) обесни по точно
mitkoslb написа:точно така прави и при мен ама май нее от релето защото вчера пробвах друго реле от на един приятел голфа и няма разлика също както и със мойто реле а неговите чистачки пък като ги пуснеш спират където си искат може и неговото да е разбито сега остава още един вариант на една колежка от голфа релето да пробвам, ама аз като почна да въртя кoрмилото и тогава пак се пускат и като го удрям със ръка пак се пускат оф нз. ще направя още един тест със др. реле и ако не става ще ходя да си купувам лосче само данеее от него чедаже вчера ходих към бургас и задната чистачка се включи и 20 км карах тя си чисти и скърца и откачих
спях и свалих рамото заедно със чистачката
mitkoslb написа:смених лост4ето и се оправинема проблеми 30 лв
Jerom написа:ZLaTa_KiFLa написа:Eми да споделя и аз... Както си карам веднъж назад и един стълб ми изкочи изневиделица и ми връхлетя... Резултата - счупен заден джам, счупен десен стоп и вдлъбната вратичка отдясно.... Та така... Пазете се от стълбовете
трябвало е да го сгазиш...а поне нарита ли го после деба и стълба деба
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта