Пак катастрофи.....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Пак катастрофи.....
Днес видях две катастрофи,в града,и то доста силни удари по-вида на колите.Какво им става на тия хора?В града да се блъснат така,че чак на кръстовището на Горубляне и цариградско едната кола беше по таван
И в двете катастрофи участваха БМВ-та и то хубавки,това случайно ли е? или ?

а тая с обърнатата кола е на кръстовище със светофар
как минават през светофар със 100,нямам идея.Аз имам два акта за превишена скорост,няма да ги коментирам,но никога не съм застрашавал хора,особено минавайки кръстовище,по добре е да намаля отдалече като видя че зеленото е от по дълго време,от колкото да дам мръсна газ и....да отнесеш някой невинен който си кара по правилата.

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Marto0 написа:Скоро няма да приключи тая простотия, като гледам как се развиват нещата!
armario написа:С кого се поздравихме в Дружба, след автомивката по пътя за Практикер.Тъмна 3-ка. Номер не запомних, защото си избирах песничка на Мп3 - ката.
![]()
Към Практикер зави с ръчна.
Със сигурност няма да приключи скоро

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вчера правех обратен завой със Широкото на околовръстното и в този момент отдясно ми ме изпревари син пасат б4 с 4 човека на ръчна и описа окръжност около колата ми ...държа да подчертая, че вида на почупената ми по такъв идиотски начин кола би провокирала в мен реакция която едва ли ще мога да контролирам ......
Последна промяна от Tyan на Пон 17 мар 2008 13:37, променено общо 1 път.
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Днес на сточна гара пред мен гледам един джип,мисля че беше LAND Cruiser ,и оня се лендзи нещо вътре,а пред него една малка колица с човек на около 50 години.И оня с джипа го гледам как застава точно до калника на пежо 106 мисля беше и започва да пуска леко назад и да натиска леко напред...и това през цялото време докато стигнем светофара,а човека си изглеждаше притеснен,не знам защо де,на мен нямаше да ми пука много.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”