купих си Г-2 за 1500 лв 1.6 тд 91 мисля че цената е добра ама дето включва задна вместо първа.Някои ако знае от какво е проблема да сподели че г кара жената и не и е добре така па още се учи
mod edit: vaskoto1
Г-2 задна вместо първа
Според мен това палче не може да се счупи.Предполагам че се е износила пласмасовата топка на която лагерува лоста или пласмасовата пластинка покрай която минава палчето когато включваш 1 и 2 .По принцип за да включиш на задна трябва да натиснеш лоста на долу,когато се износи механизма може да включиш задна без да натискаш.Един приятел има същия проблем и я купихме топката комплект с черупката в която лагерува,някъде към 4 лв.Сега трябва да я смениме.Моля ако някой знае как става нека пише.
- vw_vento
- Автомобил:
- Двигател:
с
сменя се малко гадно маха се гърнето под скоростния лост след това има 4 болта отвиват се и това е всичко
- alex929
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Г-2 задна вместо първа
Всичко необходимо за ремонта на целия механизъм струеа около 30 лева.Нови части от магазина , а за самия ремонт не повече от 20 лева.При мен бе6е така но гърнето не пре4и.После има малко игра4ка с нагласянето на скоростите.vw_vento написа:купих си Г-2 за 1500 лв 1.6 тд 91 мисля че цената е добра ама дето включва задна вместо първа.Някои ако знае от какво е проблема да сподели че г кара жената и не и е добре така па още се учи
mod edit: vaskoto1
- jetta75
- Автомобил: VW BORA Variant 4motion
- Двигател: AJM 2000
При мене (Jetta2 1.
първо започна много трудно да включва 1ва после невъзможно, първа отиде все едно почваш да включваш задна ама не плътно вляво.Смениха ми някаква тефлонова втулка но не мога да посоча на схемата коя е тъй като не присъствах на ремонта както правя почти винаги.Взеха ми 10лв. за втулка уж била от Транспортер щото за Jetta се предлагал целия лостов механизъм.За труд ми опънаха 20лв но след това и досега всички предавки си влизат перфектно.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”