Какви Амортисиори отпреде и 4-нови гуми?
-
AYCO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какви Амортисиори отпреде и 4-нови гуми?
Приятели искам даси сменя предните Амортисиори,и да сложа 4 нови гуми,на голф 3 абс.Тампоните над амортисиора сашто сами скасани.Каква марка да сложа амортисиори на сена до 100лв бр.А гуми сашто до 100лв бр.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
НЕ СИ КУПУВАИТЕ БИЛЩАИН.......преди седмица си направих експеримент и реших да изневеря на КАЯБА и сега искам да се изметкам от някъде.амортисьорите омекнаха,а са на 2000км и сега съм по зле от старите, които бяха на 90000км
що се отнася до гумите.........днес си сложих БАРУМ-БРАВУРИС 185-60-14 предишната ми кола я карах са такива и съм страшно доволен.цената е 81лв с отстъпката
що се отнася до гумите.........днес си сложих БАРУМ-БРАВУРИС 185-60-14 предишната ми кола я карах са такива и съм страшно доволен.цената е 81лв с отстъпката
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
kamus11 написа:НЕ СИ КУПУВАИТЕ БИЛЩАИН.......преди седмица си направих експеримент и реших да изневеря на КАЯБА и сега искам да се изметкам от някъде.амортисьорите омекнаха,а са на 2000км и сега съм по зле от старите, които бяха на 90000км
Аз точно такива сложих на Голфа,че и четири.Това означава ли, че съм си го набил вече
- x-ekutor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какви Амортисиори отпреде и 4-нови гуми?
AYCO написа:Приятели искам даси сменя предните Амортисиори,и да сложа 4 нови гуми,на голф 3 абс.Тампоните над амортисиора сашто сами скасани.Каква марка да сложа амортисиори на сена до 100лв бр.А гуми сашто до 100лв бр.
Колега ела при нас в Евро07,има Cofap и Optimal на цена каквато искаш,ама в Кърджали нямаме магазин,така че пак ще ти стъпи солено.Макар че доколкото знам за членове на Клуба има 20 или 25% намаление.
-
AYCO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема с амортисиорите и гумите е решен.
Амортисиорите ги купих KYB-oт AUTO PLUS- Карджали-с макфарсоните на сена 88лв.бр.Taмпоните немските a марката лимфондер.по 28лв бр.А гумите са HANKOONK-15R195/50/82H.Дали сам направил правилния избор за такава сена.Гумите ги взех от познат които има авто кьшта и свалихме от колата почти са нови без никакви забележки и модел 2006,4-бр,за 200лв.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”