Кола до 3к лева
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мале, човека написа Браво 1.6 16v или 1.8 16v..... Ми то стана ясно какво търси! Иска и клима и не мног дръта кола?
Я ми кажете какво Поло за 3000лв му предлате вие дето да му отговаря на желаниятя?
Или по добре кажете какъв сеат, аре те са малко по ефтини....
Ама приказвате без да мислите! Наизус!
Колега като искаш да върви и да е до 3000лв, с екстри забрави за немско!
Фиата принципно не е лоша кола, ама в наща мила родина си само за фият...
Като цяло събери некой друг лев още, не за да купиш нещо за повече пари, ами да имаш да стегнеш това което намериш за 3000лв.
Я ми кажете какво Поло за 3000лв му предлате вие дето да му отговаря на желаниятя?
Или по добре кажете какъв сеат, аре те са малко по ефтини....
Ама приказвате без да мислите! Наизус!
Колега като искаш да върви и да е до 3000лв, с екстри забрави за немско!
Фиата принципно не е лоша кола, ама в наща мила родина си само за фият...
Като цяло събери некой друг лев още, не за да купиш нещо за повече пари, ами да имаш да стегнеш това което намериш за 3000лв.
- idkedikov
- Автомобил: VW Passat 3bg
- Двигател: AVF
- Контакти:
znainainai написа:Има един лаф "Купи си Фиат да те е яд"
Оо знам го

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ха интересна работа
- да не пише в фиат форума а в VW - ми то е ясно какво ще кажат
Много ме е дразнела "фразата събери още и си купи........мерцедес"
Колега за тези пари си заслужава макар че и аз съм противник на италианките. Моят съвет е ако си сръчен в ръцете и дребни ремонти можеш да си правиш сам- взимай фиата ( и аз съм се замислил за фиат) или за тези пари можеш да вземеш най много Г3 1.4 голкато пушка. А колегите дето пишат за поло (не че имам против) ама от пасат да слезнеш на поло...............................
Успех и пиши какво е станало

Много ме е дразнела "фразата събери още и си купи........мерцедес"
Колега за тези пари си заслужава макар че и аз съм противник на италианките. Моят съвет е ако си сръчен в ръцете и дребни ремонти можеш да си правиш сам- взимай фиата ( и аз съм се замислил за фиат) или за тези пари можеш да вземеш най много Г3 1.4 голкато пушка. А колегите дето пишат за поло (не че имам против) ама от пасат да слезнеш на поло...............................
Успех и пиши какво е станало

- idkedikov
- Автомобил: VW Passat 3bg
- Двигател: AVF
- Контакти:
Както казах познавам доста хора с фиати и никой не се е оплакал от тях а и незнам наистина какво ще да е друго освен фиат за тия пари ... евентуално някоя корсичка . Изобщо не можем да говорим за поло и астра щот те са в друг ценови клас
П.П. До сега съм карал кола с клима и не мисля да го пренебрегна
Само човек който кара кола без клима може да каже че климата е излишна екстра 

П.П. До сега съм карал кола с клима и не мисля да го пренебрегна

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
[quote="NqKvo_GaDno"][/quote]
КАто човек дето има кола с клима и има не един или двама познати с такива................ да ги наречеме коли ти казвам,че ще съжаляваш много.Като се почне от електроника та се стигне до ламарина,но човек се учи от грешките си. Каквото и да си вземеш,карай си го със здраве и дано не ти създава ядове.
КАто човек дето има кола с клима и има не един или двама познати с такива................ да ги наречеме коли ти казвам,че ще съжаляваш много.Като се почне от електроника та се стигне до ламарина,но човек се учи от грешките си. Каквото и да си вземеш,карай си го със здраве и дано не ти създава ядове.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”