Инсталация на тонколони...Помогнете!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
VWventoD
Автомобил:
Двигател:

Инсталация на тонколони...Помогнете!

Мнениеот VWventoD » Пон 17 мар 2008 9:49

Имам нужда от съвет за монтажа на тонколони!
Имам Венто,и разполагам с тези неща:
>КАСЕТОФОН<
>КОМЛЕКТ PIONEER<
>ТОНКОЛОНИ HERTZ<
>ТОНКОЛОНИ PIONEER<

Кажете как ще е най-добре да ги свържа,и разположа.И дали ми липсва нещо :037:
Нищо не разбирам от "CAR Audio кабеляци,ТОНКОЛОНИ,МОНКОЛОНИ,ГОВОРИТЕЛИ,РАЗКЛОНИТЕЛИ,ТУБИ или НОТ ТУБИ.Общо взето като с всичко свързано с автомобили. :предавам се
Това ми е първата кола,но едва ли последната тема за ПОМОЩ!

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Пон 17 мар 2008 21:16

един амп и последните тонколони са ти излишни.също така се нуждаеш от бас каса за хубав звук , че при показаната комбинация баса ще бяга. :wink:

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Пон 17 мар 2008 21:31

Колега тва CD е много арно :) колко парички е,че нещо и на мене ми харесва много.
Относно това за бас касата и усилвателчето е добра идея!
Успех! :wink:

Потребителски аватар
VW Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Vento » Пон 17 мар 2008 23:37

иима няколко вариянта

1.Редиш на таблото пиониира ако ти е 10 см другите пионеер отпред на вратите а на задните врати херц

2.редих на таблото пак пиониира на таблото другите пионеер на предните врати херца отзат на кората

3..Редиш на таблото пиониира ако ти е 10 см другите пионеер отпред на вратите а на задните врати херц и си копува6 още една бас каса с усилвател

4.редих на таблото пак пиониира на таблото другите пионеер на предните врати херца отзат на кората и си копува6 още една бас каса с усилвател

аз ли1но избирам 4 вариянт зашото на кората свири по качествено но пък в вратите става по бързо незнам и си ррешаваш

Потребителски аватар
VW Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Vento » Пон 17 мар 2008 23:43

реших да не правя нова тема колата също е vw vento

ето и какво имам: предна линия сичко оригинално и на вратите и на таблото.Задна линия на кората две Blaupunkt GT 803 ето и характеристиките http://www.blaupunkt.com/uk/7606426003_main.asp

Искам да сложа бас напътил сам се към тоя на колегата jeki http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... F1&start=0

Мислата ми е трябва ли да слагам още среди
:roll: :roll: (не искам като пусна да се чува само бас но и какво пеят) :twisted:

Потребителски аватар
LORD_OF_PAIN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LORD_OF_PAIN » Съб 22 мар 2008 19:48

VW Vento написа:реших да не правя нова тема колата също е vw vento

ето и какво имам: предна линия сичко оригинално и на вратите и на таблото.Задна линия на кората две Blaupunkt GT 803 ето и характеристиките http://www.blaupunkt.com/uk/7606426003_main.asp

Искам да сложа бас напътил сам се към тоя на колегата jeki http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... F1&start=0

Мислата ми е трябва ли да слагам още среди
:roll: :roll: (не искам като пусна да се чува само бас но и какво пеят) :twisted:

по мое мнение ще ти прябват. ако не усилваш много музиката ще може да се постигне някакъв нормален звук, но ако искаш да усилваш.....
как бих го направил аз (това е мео мнение). До колкото вождам от снимките на усилватела, има възможност за два говоритела и туба. Та съвета ми е една туба в багажника и на кората по - мощни говорители за среди, от малките пищялки и триканален филтър. това според мен е формулата за силна и качествена музика. Но все пак така бих го направил аз. Всеки си има свое мнение.
А за колегата VWventoD с удоволствие бих ти момегнал с монтажа, ама много сме далеч. Пак мое мнение е че на кората би било по - добре да сложиш говорителите. Освен ако на вратите нямаш заводско място. Но аз препоръчвам КОРАТА. Ако не можеш сам, по - добре отиди при някой който знае как. Не рискувай. Може да изгориш нещо, а като гледам по това което си си купил, доста парички си дал.

Потребителски аватар
VW Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Vento » Нед 23 мар 2008 23:21

мерси колега кат збера парата 6е фиим

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”