mony124 написа:longora написа:Мириса на нафта май от мене бешеМалко повечко пуша докато съм студен
Отказвай пушенето докато е време![]()
Dpop написа:MITKO_DVD написа:Аре нема ли снимки или още е рано
Хубаво питаш, а аз да те попитам ще дойдеш ли да подкрепиш Б4-ките, за да сме трима аааа ....?
Поредната много хубава сбирка в Арена, имах главоболие, но не ми попречи да изкарам много приятно в нашияувеличаващ се пасат-банд.
Oxyde написа:dlug написа:Dpop написа:MITKO_DVD написа:Аре нема ли снимки или още е рано
Хубаво питаш, а аз да те попитам ще дойдеш ли да подкрепиш Б4-ките, за да сме трима аааа ....?
Ами аз какво ли да кажа тогава като съм толкова неподкрепен. Но нищо...и сам войнът е войн
ти си вълк единак баце
dlug написа:Dpop написа:MITKO_DVD написа:Аре нема ли снимки или още е рано
Ами аз какво ли да кажа тогава като съм толкова неподкрепен. Но нищо...и сам войнът е войн
CoZmO написа:dlug написа:Dpop написа:MITKO_DVD написа:Аре нема ли снимки или още е рано
Следващият път ще дойда с Б3-ката, та да сме двама...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта