Яде ми гумите от вътрешната страна
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Sw!zz3r0 написа:Аз съм с метални 6J 14-ки, гумите са 185/60... Вече наистина се замислих дали не е в това проблема, а не в реглаж...?
От 3 години съм с 6J джанти и с 185 гуми и нямам никакъв проблем, така че проблема не е от гуми и джанти.
Колега при толкова мнения за реглаж трябваше вече да си го направил
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Не е само до финанси, а е по-скоро до сервиз.
Значи накратко - на повечето Фордове,френски колици и другите масовки в БГ от клас Гоуф НЕ им се регулира страничния наклон на колелата, а само сходимостта.На голфчетата обаче се регулира,НО:
1.Някои сервизи нямат необходимото оборудване.
2.Майсторите ги МЪРЗИ и не им се занимава и правят само сходимостта.
Тези горни изводи даже не са мои,а са на един стендаджия от хубав сервиз в Пловдив,където стендът е 15 лева и ми го правят като хората.
Нископрофилните гуми високото налягане не ги води до неравномерно износване.Поне аз тъй мислим.
Значи накратко - на повечето Фордове,френски колици и другите масовки в БГ от клас Гоуф НЕ им се регулира страничния наклон на колелата, а само сходимостта.На голфчетата обаче се регулира,НО:
1.Някои сервизи нямат необходимото оборудване.
2.Майсторите ги МЪРЗИ и не им се занимава и правят само сходимостта.
Тези горни изводи даже не са мои,а са на един стендаджия от хубав сервиз в Пловдив,където стендът е 15 лева и ми го правят като хората.
Нископрофилните гуми високото налягане не ги води до неравномерно износване.Поне аз тъй мислим.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Sw!zz3r0 написа:Пренапопване -> от там идва износването в външнните крайща, поне аз така си го обяснявамИталиянеца ги е връткал гумите на 2.5 бара, поне така дойде... и все пак един реглаж нищо не пречи да се направи, но всичко опира до финанси
При "пренапомпване" се износва средната част на протектора!....азбучна истина от букварчето!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”