Здравйте,
Гарнитурата на главата ми е заминала, и днес при майстора (мога да го нарека приятел) ми каза че за работа - шлайфане, за гарнитурата на главата,гарнитурата на капака на главата + още някакви гарнитури не запомних ми каза цена 250-30 лв. Каза ми че това била народна цена и исках да се посъветвам с вас какво мислите, благодаря.
п.с ще го прави 2 дни ?

Гарнитурата на главата издуха Б3
- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
За мен тази цена е подозрително ниска....
Дори да приемем, че за себе си няма да вземе никакви пари.... Дано не спестява от качеството на части!
Всъщност, като се замисля, добре е, ако ще минаваш само с гарнитурата. Аз лично бих предпочел, така и така се сваля глава- нови сегменти и биелни лагери. Както прецениш

Дори да приемем, че за себе си няма да вземе никакви пари.... Дано не спестява от качеството на части!
Всъщност, като се замисля, добре е, ако ще минаваш само с гарнитурата. Аз лично бих предпочел, така и така се сваля глава- нови сегменти и биелни лагери. Както прецениш

- dj_manekena
- Автомобил:
- Двигател:
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
много са
Много са тези пари,стига глупости в днешно време смяна на гарнитура на главата на б3 го правят във всеки гараш,без никаква философия,аз лично смених моита сам преди 3-месеца-гарнитура на главата 26лв- на виктор реинз(хубава)
гарнитура на капака-7 лв виктор реинз(хубава)
шпилки не съм сменял,то е излишно-поне при мене беше излишно а за притягането ако е 1.8ми 90кс без абс се притяга само веднъж без допълнителни притягания и става също лесно -може дори и на ръка д се направи
гарнитура на капака-7 лв виктор реинз(хубава)
шпилки не съм сменял,то е излишно-поне при мене беше излишно а за притягането ако е 1.8ми 90кс без абс се притяга само веднъж без допълнителни притягания и става също лесно -може дори и на ръка д се направи
- valioboy
- Автомобил:
- Двигател:
а
По какво съдиш,че ти е издухана гарнитурата,че чак до шлаиф се стига,пасатора трудно се налага да се шлаифа,ако не си я прегирал многократно
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: много са
valioboy написа:гарнитура на капака-7 лв виктор реинз(хубава)

Аз за същата дадох 24лв. Можеш ли да поясниш защо абс-а определя дали да се притяга или не

- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: BMW E32 730I V8 Manual
- Двигател:
Много пара тва ееее!Една гарнитура е средно 30-40 лева,шлайфа на главата е между 15-20 лева,пасването на клапаните можеш да си го направиш и сам,само си вземи паста още около 10 лева.Един от колегите каза че е използвал гарнитури Виктор Рейнтц,препоръчвам ти ги.Хубаво е да смениш и болтовете с които се стяга главата щот с времето се разтягат а и струват 10-15 лева комплекта!Гарнитурите на смукателните колектори са още 10 лева и накрая като теглиш чертата какво излиза?
Много под 250 лева
АМАН ОТ ТАКИВА МАЙСТОРИ!!!!
Много под 250 лева

АМАН ОТ ТАКИВА МАЙСТОРИ!!!!
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Re: а
valioboy написа:По какво съдиш,че ти е издухана гарнитурата,че чак до шлаиф се стига,пасатора трудно се налага да се шлаифа,ако не си я прегирал многократно