Настоявам незаконното строителство на пътища и лифт към Седемте Рилски езера в Национален парк Рила, защитени зони "Рила" (BG0002055 и BG0000495) и проекто-защитена зона "Рила – буфер" (BG0001188) да бъде незабавно спряно.
В изпълнение на закона и зачитайки обществените интереси, да се дадат гаранции за запазване целостта и непокътнатостта на планината от ски курорти и приватизиране на планината.Трябва да се съберат минимум 70 000 гласа, а да може петицията да бъде приоритетно разгледана от Европейската комисия
http://forthenature.org/petitions/on-li ... r_for_rila
Подписка незаконното строителство на пътища и лифт Рила
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:Против.
Не видях никой да протестира против Супер Боровец, протестите са само за паничище, което ме кара да си мисля че обслужват частни интереси.
И не съм склонен да си дам гласа.
Вземете една карта, релефна най добре и ще видите за какво говоря:)
Едно е Боровец,друго е Седемте Рилски езера.Който се е качвал там знае за какво става вьпрос.Просто е прекрасно.И без това има твьрде много хора в последните години,само хотели,пьтища и лифтове му липсват.За някои хора това место има сьвсем друго значение и ценност.Който иска кабинки и хотели да си ходи на Боровец,който обича природата и хубавите енергии да иде на Езерата,да прекара няколко дни в старата хижа или на палатка...А пьк не знам как биха приели дьновистите нещо подобно.Всяка година хиляди дьновисти идват от цял сват само ,за да прекарат няколко дни на това приказно място и някой решил пак пари да прави.Като знам как стават нещата в Бьлгария сьм сигурен,че настоящата акция няма да окаже влияние

- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
kilima написа:zaro написа:Против.
Не видях никой да протестира против Супер Боровец, протестите са само за паничище, което ме кара да си мисля че обслужват частни интереси.
И не съм склонен да си дам гласа.
Вземете една карта, релефна най добре и ще видите за какво говоря:)
Едно е Боровец,друго е Седемте Рилски езера.Който се е качвал там знае за какво става вьпрос.Просто е прекрасно.И без това има твьрде много хора в последните години,само хотели,пьтища и лифтове му липсват.За някои хора това место има сьвсем друго значение и ценност.Който иска кабинки и хотели да си ходи на Боровец,който обича природата и хубавите енергии да иде на Езерата,да прекара няколко дни в старата хижа или на палатка...А пьк не знам как биха приели дьновистите нещо подобно.Всяка година хиляди дьновисти идват от цял сват само ,за да прекарат няколко дни на това приказно място и някой решил пак пари да прави.Като знам как стават нещата в Бьлгария сьм сигурен,че настоящата акция няма да окаже влияние
И как 70К и повече подписа ще окажат влияние на няколко милиона лева(евро)? Въпреки, че и аз съм си дал моят подпис, да допуснем че почнат да строят, какво ще направи Българина? Ще се вдигне ли на "бунт" ??? Толкова сме заспали че направо ме е много яд

- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”