Кой в какво се е блъскал/удрял

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kappo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот kappo » Пон 17 мар 2008 10:39

бордюр :)

Потребителски аватар
ZLaTa_KiFLa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZLaTa_KiFLa » Пон 17 мар 2008 11:14

Eми да споделя и аз... Както си карам веднъж назад и един стълб ми изкочи изневиделица и ми връхлетя... Резултата - счупен заден джам, счупен десен стоп и вдлъбната вратичка отдясно.... Та така... Пазете се от стълбовете

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пон 17 мар 2008 13:39

ZLaTa_KiFLa написа:Eми да споделя и аз... Както си карам веднъж назад и един стълб ми изкочи изневиделица и ми връхлетя... Резултата - счупен заден джам, счупен десен стоп и вдлъбната вратичка отдясно.... Та така... Пазете се от стълбовете

трябвало е да го сгазиш...а поне нарита ли го после деба и стълба деба :evil:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 18 мар 2008 4:03

ZLaTa_KiFLa написа:Eми да споделя и аз... Както си карам веднъж назад и един стълб ми изкочи изневиделица и ми връхлетя... Резултата - счупен заден джам, счупен десен стоп и вдлъбната вратичка отдясно.... Та така... Пазете се от стълбовете

Мани това стълбовете са много опасни... изникват изведнъж от нищото.. а и никога не се оглеждат.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 18 мар 2008 8:04

синьо-жълто колче на градина пред сградата на Петрол АД ...току що :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun нещо се бях отнесал ....и колчето и Вентото са добре :)

Потребителски аватар
Jousi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jousi » Вто 18 мар 2008 9:54

Преди години с Джетката, на заден ход
кофа за боклук, ама съвсем лекичко, без
поражения :D
С Голфа, едно момиче с Опел капка, реши
да се престроява от ляв завой за на право
без да се огледа и и угънах дясната предна
врата...Аз пукнах бронята и леко калника...

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Вто 18 мар 2008 14:11

Зз разцепих на един приятел жигулата в километричен камък....ба* му ма*ката камъка не мрадна само леко се напука асвалта до него.Втория удар е в едно 100тина килограмово диво прасе самоче с на татко жигулата.Последствията бяха фрапиращи!

Потребителски аватар
suggar
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: ASV

Мнениеот suggar » Вто 18 мар 2008 16:06

checheneca написа:Зз разцепих на един приятел жигулата в километричен камък....ба* му ма*ката камъка не мрадна само леко се напука асвалта до него.Втория удар е в едно 100тина килограмово диво прасе самоче с на татко жигулата.Последствията бяха фрапиращи!

Прасето на суджуци, а жигулата на кайма???

kircheto

Мнениеот kircheto » Вто 18 мар 2008 16:13

1Стена тухлена с 90км 13г
2 Релсите на тунела на Люлин 18г
3Сандвич натресох един отпред и друг ме сгъна отзад 19г
4Камион с около 120 със задницата 20г

Надявам се да нямам повече сериозно съм се замислил да махна тухлата от газта, благодаря на господ че ме е оставил жив през 4те ми катастрифи!

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 18 мар 2008 17:47

kircheto написа:2 Релсите на тунела на Люлин

как успя там бре :roll:

kircheto

Мнениеот kircheto » Вто 18 мар 2008 18:00

еми за първи път минавах праим се на дупе 3но изпреварване извън тунела мъгла и продължих по линиите

antifizant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот antifizant » Сря 19 мар 2008 16:32

Интересна тема, но нека са само весели истории,че .... Иначе на колелото на 4 км. и аз съм се подпирал на задна броня и мен са ме ...ха,ха. Но най интерсното е тъкмо бях купил толедото преди коледа 2007г. Пътувах за Монтана, когато едни полицаичета нещо регулираха на пътя, аз спях а в мен още някой. Излязох гледам по бронята отзад само леко одраскано, обръщам се и виждам колега с Голф 3 имаше доста поражения отпред. А полицаичетата веднага идват и готови да пишат акт на човека. Видях, че момчето беше и с малко детенце, стиснах му раката и си пожелахме весели празници.
Дано колегата да е от форума и да си е оправил вече спирачките.

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Сря 19 мар 2008 16:45

1. Отнесох едно Половерче със 140 км./ч.... Слава Богу, на никой нищо и поразиите не бяха много, щот само го забърсах... След това му оправих колата, а мойта застрахователите... Оттогава си имам обеца на ушото...
2. В левите врати на една Жига с 40 км./ч., която правеше ляв завой на червено... Отнесе акта, а за малко и боя...
3. Един бакш с 40 км./ч. реши да спре в мен, щот се бил навел да отвори прозореца на клиентката и не ме видял... :lol: На Б3-ката нищо му немаше, той беше за нова предница (фарове, мигачи, решетка, капак, броня, калници)... Отнесе акта...
4. Една сладурана реши да прави обратен завой пред мен, без да поглежда в огледалата... Подпрях я с с 40 км./ч.... Отнесе акта...
5. На заден ход в една тясна пресечка на Витошка, странично взех една саксия на заден ход, тъй като се придържах плътно към бордюра, то пък някой добър човек изнесъл саксийката 5 санта към улицата... Добре че е със широки лайсни, та само веждите пострадаха... Отнесе шутове...

Няколко пъти са ме подпирали отзад, ама лекичко, даже не слизам от колата в такива моменти...и 2-3 пъти с отпуснати спирачки и обратен наклон са ме подпирали отпред, също не съм обръщал внимание... ;-)

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Сря 19 мар 2008 19:20

Няколко бетонни блокчета и мантинелката зад тях. На моста на "Цариградско" при 4-ти км. "Полет в нощта". Е, не от най високото - от по ниското. След приземяването колата не се познаваше каква е! :lol: Дори се запали! На всичко отгоре падам пред колата на собствената ми жена, която се прибира от работа :shock . Едвам успяла да спре без да ме удари (току-що кацнал пред нея). Винаги ще съм благодарен на тролейбусните шофьори, които запречиха движението, угасиха ме, помогнаха да иляза и дори ми намериха очилата на 20-30м - здрави!
Оттогава не карам пил и дори за кратки разстояния слагам колан!!!

Потребителски аватар
didocv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот didocv » Сря 19 мар 2008 19:48

За мой късмет до сега не съм се блъскал с нищо.Единствено една мацка ме забърса странично с една хонда,но беше свалила само лайсните.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”