Колко парички мога да взема ако реша да продавам ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 18 мар 2008 12:59

Остави си я резерва, парите които могат да се взема за съжаление не са много. (<=2000)

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Вто 18 мар 2008 21:02

Сега като говориш така след 1-2 години ако сколаса дотогава ... и за 1500 няма да се съгласят ако ще и с нитро да е погледни реално на нещата твоята равносметка на продавач не се вписва с тази на купувача . По ред икономически , психологически и т.н. причини с една дума това не е 10 годишна кола да си я купи някой да си я кара 5 години и да я продаде .След още една година някои модели коли ще бъдат на още по достъпни цени и на тази твоя цена 2200-2400 ще се предлага 7-10 г. кола .... изводи много

П.С Абе нещо много черногледо го изписах ако си намериш купувач продавай я ... Успех

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Вто 18 мар 2008 22:04

red rider написа:Сега като говориш така след 1-2 години ако сколаса дотогава ... и за 1500 няма да се съгласят ако ще и с нитро да е погледни реално на нещата твоята равносметка на продавач не се вписва с тази на купувача . По ред икономически , психологически и т.н. причини с една дума това не е 10 годишна кола да си я купи някой да си я кара 5 години и да я продаде .След още една година някои модели коли ще бъдат на още по достъпни цени и на тази твоя цена 2200-2400 ще се предлага 7-10 г. кола .... изводи много

П.С Абе нещо много черногледо го изписах ако си намериш купувач продавай я ... Успех

хахаха.. няма проблеми колега.. мен ми е ясно че моята равносметка си остава за мен.. и затова чакам някой приятели които са запознати от близко с голфчето и изявиха желание.. поне да знам че не го давам на някого си ,а ще остане в добри ръце и ще си останем приятели :)
аз така или иначе не бързам.. има време до лятото :)
Благодаря на всички колеги за мненията до тук!

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 18 мар 2008 22:08

Според мен коли на тази възраст стават почти непродаваеми,напоследък хората искат да карат все по нови и по нови коли.Или решаваш да я продадеш за някака сума която не е желаната от теб,или си остава вечно твоя.

Потребителски аватар
valyo_v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот valyo_v » Сря 19 мар 2008 1:08

e па все ще се намери някой ценител :) всеки влак пътници.. въпрос на време .. надявам се :)

Потребителски аватар
ta6koo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ta6koo » Сря 19 мар 2008 1:53

2000 ще и вземеш ако си по убедителен , преди 2 месеца си продадох двойката за 2800 обявата вървеше 1 месец и нещо и я лапнаха

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”