Ако си боядисам джантите със спрей ?
- nikolai_1
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си боядисам джантите със спрей ?
Обикновена алуминиева Джанта може ли да се боядиса със спрей.Колата ми е в 2 цвята и мисля и джантитете да боядисам в същите цветове ?
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
На колега от форума (Коко1)му ги чистихме с малък ъглошлаиф и шкурка,после и водна,имаха по алуминия некакви тъмни петна(преди шкуренето),и малки драскотини човека не искаше за кит и да чуе,сети се защо?(а и зависи в какво състояние са и очаквания резултат)пръснах ги с 3 спрея на топло време,че иначе стават матови след няколко дена ги минахме с ъглошлайфа и киче
светнаха.че и черни кантове правихме,щеше за лак да ги кара ама майстора викал "че не виждал смисъл"и все отлагаше лака и така почти година, пароструйка виждат веднъж в седмицата ATSки са можеш да му ги видиш в гаража.
иначе от хубав лак има голям смисъл.

- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- VW_Golf_2
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.8 T AGU
...............
абсолютно най добрия варянт е на прахово но и със спрей става но трябва да се подготвят хубаво преди да се пръснат виж моите джанти тия в гаража са пръснати със спрей аз ги купих така от колега от форума но той ми каза че са боядисвани със спрей......така че и това е варянт
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
аз моите ги боядисвах цял ден ударих 4ри ръце боя и отгоре 3-4 ръце лак една година никакво мърдане амаспря да ме кефи и ми се реве колко чегъртане ще падне докато ги полирам сега.Врътката става като минеш една водна 600 примерно посе кореселинче хубавко и посе боя ама гледай да няма вятър че се набива пясък по тях докато съхне лакът
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Achim Lauritzen написа:Спрея не държи добре особено ако се мие колата на пароструйка падапо добре си ги изтрии и дай на маистор бояджия да ги пръсне с хубава боя.
много правилно-след две мивки и от боята няма да е останало почти нищо.Най добрия вариант е да ти ги боядишат някъде където се занимават професионално с това
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”