Благодаря предварително!
Сериозен Проблем .. необходим е 1 Прост Болт!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сериозен Проблем .. необходим е 1 Прост Болт!
Здравейте колеги ... имамс ериозен Технически проблем! Значи става на въпрос за паднал блт от закрепването на заден спирачен апарат. Понеже колат ами трябва .. и постоянно сам в д-е... няма как да сваля другия и да започна да търся в магазините за крепежни елементи! Идеята е .. ако някой знае параметрите на този болт да ме насочи .... Просто Ш**АНАТА стъпка на резбата за да мога да навия някакъв ... какъвто и да е . дремеми на шапката!
апаратите са от ГОЛФ 2 ... ГТИ .. мисля че болта е М10 и накрая е с глава Шестограм ... ама стъпката е някаква шибана! а ако някой има такъв да ми рподаде ... СУПЕр .... 2-3 ще купя
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хахахаха .. добра идея!
Само да кажа че това е Бола но не е М8х20 а е М10х1,25х20 ... има в АУТО ПЛЮС с/у 3,60лв / брой ... оригинален и чакане за доставка!
Аз от там взех размерите, защотото вкъщеи преинсталирах Windows и още не съм сложил ЕТКА ... та с тези размери отидох в магазин ЕВРОБОЛТ на ъгъла на Сливница и Раковски .... там родавача ми предложи .. има няма 15 варианта ... от които аз взех НАЙ закаленият .... и със същата глава отзад ( Вътрешен Шестограм) на цена от 1,50лв / брой ... като смея да твърдя че е по добре изглеждащ от Оригиналния(все пак той е на годинки) ... та ... аз смених и 4те
ей така да има ... че и резервни имам сега!
Благодаря на всички ви!
П.С. модераторите ако желаят могат да оставят само това мнение за срещащите подобен проблем или д апремахнат цялата тема!
Само да кажа че това е Бола но не е М8х20 а е М10х1,25х20 ... има в АУТО ПЛЮС с/у 3,60лв / брой ... оригинален и чакане за доставка!
Аз от там взех размерите, защотото вкъщеи преинсталирах Windows и още не съм сложил ЕТКА ... та с тези размери отидох в магазин ЕВРОБОЛТ на ъгъла на Сливница и Раковски .... там родавача ми предложи .. има няма 15 варианта ... от които аз взех НАЙ закаленият .... и със същата глава отзад ( Вътрешен Шестограм) на цена от 1,50лв / брой ... като смея да твърдя че е по добре изглеждащ от Оригиналния(все пак той е на годинки) ... та ... аз смених и 4те
Благодаря на всички ви!
П.С. модераторите ако желаят могат да оставят само това мнение за срещащите подобен проблем или д апремахнат цялата тема!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”