Възможно е и да греша ... там го прочетох ...
АЕК & АФТ
Явно важи за по-старите автомобили. Убеден съмединствено в това че Г4 почва новите модели от Май-Юни. Аз съм пример за това.
Както и да е, важното в случая е не толкова модела, а това хората да не се заблуждават че щом колата е 96' по документи е произведена 96та. каквото пише на стъклата и коланите - това е годината на проиводство!! Аз умишлено избягвах такива "новогодишни" коли защото исках колата да е произведена в годината на първа регистрация.
- markovgolf
- Автомобил:
- Двигател:
webdude написа:markovgolf написа:du6ev написа:Датата на производство няма ништо обшто с датата на първата регистрация на колата.Погледни по коланите и по стъклата какво пише. Успех с покупката!!!
Датата на производство няма ништо обшто с това което пише по коланите и по стъклата !!!
Мойта е 96г ,а на стъклата и коланите пише че е 95(гогато са произведени те)
'95 e годината на производство ... '96 е първата регистрация (тогава е купена колата)
колата ми е произведена януари 19966г първа регистрация март 1996г
много убавоmarkovgolf написа:webdude написа:markovgolf написа:du6ev написа:Датата на производство няма ништо обшто с датата на първата регистрация на колата.Погледни по коланите и по стъклата какво пише. Успех с покупката!!!
Датата на производство няма ништо обшто с това което пише по коланите и по стъклата !!!
Мойта е 96г ,а на стъклата и коланите пише че е 95(гогато са произведени те)
'95 e годината на производство ... '96 е първата регистрация (тогава е купена колата)
колата ми е произведена януари 19966г първа регистрация март 1996г

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”